Close

#brunei

ORANG SUKSES TAK AKAN MENYERAH . Assalamu'alaikum kak.... . Siapa nih diantara kita yang mau sukses? Sukses sembari beramal sangatlah mudah untuk dilakukan di zaman modern ini . Orang sukses tidak akan berhenti sebelum dirinya memutuskan untuk mengakhiri perjalanannya Orang sukses tidak mudah menyerah dan putus asa, selagi ia masih mampu mengejar impiannya . Wahai sahabat ... Kami mengajak sahabat untuk sukses bersama dan sama-sama berdakwah dalam mensyiarkan tatacara berpakaian sesuai dengan syariat Islam . . #khalifahijab #khalifahijabzipper #hijabzipper #khalifacenter #nasehatukhty #beautifulshalihah #hijrahku #muslimah #islam #ukhty #negeriakhwat #duniajilbab #sahabatsyurga #yukhijrah #akhwatakhirzaman #akhwatbercadar #beraniberhijrah #berbagisemangat #motivasi #cadar #yukngaji #hijrah #mediadakwah #islam #quotesislam #malaysia #brunei #kalimantan #ustadzsyafiqbasalamah #yusufmansur
Love this quote, “Work Hard in Silence, let the success be the Noise” 🇧🇳🇧🇳💪💪 #vendingmachine #brunei #ownyourownbusiness #workhard #aggressive
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📲WA : 0813-6207-8459 (FAST RESPON WA ) @dr.laras_kesehatan_payudara.id Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📲WA : 0813-6207-8459 (FAST RESPON WA ) @dr.laras_kesehatan_payudara.id Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
Cold Pressed Juices is now ON SALE!!! 10% Discount!!! HURRY GRAB IT NOW!!! 😱 Cold pressed juices delivers fruits and vegetables 100% in one sitting, it helps to ease the strain of detoxification on your body. One bottle is full of nutrients that are geared towards fighting toxins while boosting immunity and health! We have loads of fresh juice in store 🥒🥕🥦🥬🥝🥥🍐🍏 @eatwell.co.bn #purenectar #purenectarbrunei #bruneidarusalam #brunei #bruneiig #bruneifm #bruneionlineshop #bruneishop #bruneiadvert #bruneiadvert_4u #bruneiad #bruneiadvertisement #bruneifoodies #bruneifoodadvert #bruneihealthyfood #bruneifooddiary #foodbrunei
Cube 01 🌸 . Dragon ball Shirt $10 Each . . Mp Shope Beauty UNIT 4 BLOCK F 1ST FLOOR, JALAN BATU BERSURAT, PENGKALAN GADONG, BRUNEI DARUSSALAM Business Hours: *MONDAY -SATURDAY* 9.00am to 8.00pm . *FRIDAY* 9.00am to 8.00pm *Friday Prayer Break* 12.00pm to 2.00pm . . *SUNDAY* 10.00Am to 6.00pm . https://wasap.my/6738151520 https://wasap.my/6738151520 https://wasap.my/6738151520 . Thank you for shopping! #mpshopebeauty #szalishagorjezz #batubersurat #teamszalishagorjezz#brunei #tutong #kualabelait #temburong #cantik #slimming #kurus #kulitpinkish #jamu #vjamu #lorabeauty #onlineseller #supportsmallbusiness #localbusiness #bruneionlineshopping #Bruneifm #bruneisales #instaBrunei #BruneiFM #instabruneipost
Delivery slots are fully occupied for today! Thankyou very much! Now if you want to purchase it today, you can always do self pick up at the Cube Palace, Citisquare, level 1. Checkout our story or from our previous post to get the info about the location of the cube. . . . #bruneiagent #bruneistokist #diamondglow #diamondglowmy #diamondglowbrunei #pechefeedback #officialpechebrunei #pechebruneiteam #pechebrunei #brunei #malaysia #indonesia #beauty #beautyproducts #collagenprotein #collagensupplements #collagenforskin #collagendrink #collagensupplement #collagenproteinpowder #collagenpowder #collagen
Simple water bottle, double-walled and vacuum-sealed. Functional yet fashionable vessel for hydration and that spray on finish give you a luxurious feel!!
9 Nov 2019 | اَللَّهُمَّ صَلِّى عَلَى مُحَمَّدٍٍ، وَعَلَى آلِهِ مُحَمَّدٍٍ ❤ . So today is the day. Kan sharing, abgaji bangun subuh, and mcm org palau, rambut fido dido yg turun ke bawah kan booking spot utk kami later 😂 Bnr2 mcm org mauk. Anu handsome mcm Jackie Chan pun berubah mcm Jet Lee 🤣 . Everyone was ready as early as 6 a.m. Semangat kan durang atu. I tell you, durang ani memang semangat ni. Hehe. Tapi, I enjoy my breakfast dulu sama my mil di bawah 😅 After that, baru tah beurung2 di luar. . The spot was nice, ngam2 tgh2 Radisson. If you see ada kem Milo di Radisson, thats us 😅 Siuk ah, bnr. This was our first time turun meliat real, live mcmatu. Selalu liat dlm tv saja. Alhamdulillah, inda sangka sepanjang2 jalan atu byk org sedakah makanan, minuman. Kanak2 kami pun iski. Kanak2 lain pun byk yg kuai lintas dgn bag nya yg basar2. . Sekali, since HM masih di padang and balum start jln, abgaji & I naik ke bilik mendangani my mil for something. We looked down and see the view. Kan cerita saja, I spot one boy, kanak2 maybe aged 9-10 kali, bawa bag sikut yg FULL of minum kotak olehnya jalan2. Pecaya, inda ia tebawa bag sikut atu. Sampai badannya tekebelakang and he had to carry the bag barat2 saja, mcm dikipaknya. . Continue in the comment section ❤ . #verylatepost #latepost #betterlatethannever #neversettle #brunei #majorlove #maulud #maulidurrasul
🌹Pre-order🌹 Maxi skirt Size s-xl $17 ______________________________ Eta 2-3 weeks working days Need full payment to proceed order ❌ DM Please wA us to place your order. Click on bio ______________________________ #bruneiiklan #brunei #bruneionlineshop #bruneifm #bruneifashion #bruneionlinestore #bruneimuara #bruneidarussalam #bruneionlinesellers #brunei_daily #bruneionlineshopping #tutong #belait #bruneiadvert #brunei_ig #bruneiadvert_4u
8 Kelebihan #ERASE Instant Whitening Moisturise Lotion : . 1. Cerah Serta Merta 2. Kulit Lebih Berseri 3. Mencerahkan Kawasan Gelap Serta Merta 4. Cepat Meresap Ke Dalam Kulit 5. Melembab & Melindungi Kulit Sepanjang Hari 6. Melembutkan & Menganjalkan 7. Melindungi Kulit Dari Pencemaran Sekitar 8. Perlindungan Sinaran UV Maksima (Spf50) Mp Shope Beauty UNIT 4 BLOCK F 1ST FLOOR, JALAN BATU BERSURAT, PENGKALAN GADONG, BRUNEI DARUSSALAM Business Hours: *MONDAY -SATURDAY* 9.00am to 8.00pm . *FRIDAY* 9.00am to 8.00pm *Friday Prayer Break* 12.00pm to 2.00pm . . *SUNDAY* 10.00Am to 6.00pm . https://wasap.my/6738151520 https://wasap.my/6738151520 https://wasap.my/6738151520 . Thank you for shopping! #mpshopebeauty #szalishagorjezz #batubersurat #teamszalishagorjezz#brunei #tutong #kualabelait #temburong #cantik #slimming #kurus #kulitpinkish #jamu #vjamu #lorabeauty #onlineseller #supportsmallbusiness #localbusiness #bruneionlineshopping #Bruneifm #bruneisales #instaBrunei #BruneiFM #instabruneipost
Cube 01 💖 . VS Perfume Twist Of Watermelon $15 Each . . Mp Shope Beauty UNIT 4 BLOCK F 1ST FLOOR, JALAN BATU BERSURAT, PENGKALAN GADONG, BRUNEI DARUSSALAM Business Hours: *MONDAY -SATURDAY* 9.00am to 8.00pm . *FRIDAY* 9.00am to 8.00pm *Friday Prayer Break* 12.00pm to 2.00pm . . *SUNDAY* 10.00Am to 6.00pm . https://wasap.my/6738151520 https://wasap.my/6738151520 https://wasap.my/6738151520 . Thank you for shopping! #mpshopebeauty #szalishagorjezz #batubersurat #teamszalishagorjezz#brunei #tutong #kualabelait #temburong #cantik #slimming #kurus #kulitpinkish #jamu #vjamu #lorabeauty #onlineseller #supportsmallbusiness #localbusiness #bruneionlineshopping #Bruneifm #bruneisales #instaBrunei #BruneiFM #instabruneipost
20mins sauna session ongoing 🧖🏻‍♀️💦 #pakejpantang14hari #lambakkiri #brunei #spabrunei #rubyhomespabn
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱 WA :+62895623692630 (FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📲WA : 0813-6207-8459 (FAST RESPON WA ) @dr.laras_kesehatan_payudara.id Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
The Octavia RS245 Perfect FRIEND to extreme Rally Sport!! Not only does the RS 245 have a significantly larger and roomier body, it's also more potent as well - its 2.0-litre turbocharged engine is slightly more powerful and torquier at 245 horsepower and 370 Newton-metres. A test drive of the car so may justify your doubts regarding the worth of the car, drive quality, power, and comfort. Call or text Khairunnisa for Better Experience at +6737133119 http://www.wasapku.com/+6737133119 #skodagrambn #skodabrunei #volkswagenkhairunnisa #skodagram.bnkhairunnisa #skodassafety #skoda #brunei #bruneifb #iklanbrunei #bruneiig #igbrunei #bruneidarussalam #bruneifm #tutong #kualabelait #bsb #vwbrunei #temburong #majumotors #vwbn #mmbn #bsb #kb #temburong #skodakodiaq #skodaoctavia #skodars245 #skodakaroq #skodasuperb
❤SMIGGLE MEGA SALES❤ . 📢PRICE EXCLUDE POSTAGE & PS FEES . 📢LIMITED STOCK . To purchase  Whatsapp or DM👇🏻 0139817120 . #unicorn #smigglemalaysia #smiggleps #smigglemurah #kualalumpur #selangor #melaka #johor #perak #kelantan #terengganu #pahang #penang #kedah #perlis #sabah #sarawak #brunei #cute #kids #mom #ibu #mama #backpack #schoolbag #baju #bajumurah #littletwinkies #kaison
SKP Polythelene KB Shop To our valuable customers especially living nearby Kuala Belait Area. Did you know we have a Retail Shop at KB, nearby with Milimewah KB??? Check out the video to find out where it is located. Located at UNIT 21, KB TOWN, BELAIT DISTRICT. Business Hours: Monday to Saturday: 8am to 6pm Friday: 12pm - 2pm (Closed) Sunday: 8am to 5pm Do not hesitate to call us at Tel: 2792612 or via email: enquiry@wansingtc.com #bruneidarussalam #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bruneifm #bruneionlinestore #bruneishop #brunei_daily #bruneifoodies #bruneikupromote #brunei_ig #bruneisales #bruneiadvert_4u #brunika #iklanbrunei #iklanbisnesbrunei #freeadvertisementbrunei #freeadvertbn #brunei #instabru #igbrunei #IGBRU #bruneidaily #wansingtc #wansingtradingcompany #bruneiadvertisement
🎉Launching TODAY! Wow Deals will now have TUNA DELIGHT 🎉🎉🎉 . . ORDER Wow Deals Tuna Delight online NOW for TAPAU/TAKE AWAY! Click link on bio:👇 @pizzahutbrunei @pizzahutbrunei @pizzahutbrunei . . #phbWowDeals #TunaDelight #TakeAwayOfferOnly #Tapau #Brunei #PizzaBrunei #PizzaHutBrunei
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📲WA : 0813-6207-8459 (FAST RESPON WA ) @dr.laras_kesehatan_payudara.id Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
{DAY 1} 19/11/2019) (40 Pax) Mix Trip 4h3m dari kuala Lumpur DONE ✔️ Rumah Terbalik ✔️ Pekan Nabalu . Mereka sudah, anda bila lagi....? Jom lerrr bercuti bersama kami Untuk sebarang tempahan, sila klik link bio kami atau hubungi: . www.wasap.my/60167876971 www.wasap.my/60167876971 www.wasap.my/60167876971 . #kundasangtrip #trippercutiansabah #trippercutianmurah #kundasngtripbajet #pakejcuticutisabah #pakejpercutiansabah #penang #pakejpercutianbajetsabah #bruneidarusalam #brunei #singapore #pakejtravelmurahmalaysia #travelcompany #travelbajetsabah #travelmurahsabah #transportationservice #travelstudent #travellers #travelblogger #vanseluruhsabah #vansewakundasang #vansewaseuruhsabah #bassewakundasang #kundasangtripbajet #kundasangdaytrip #keretasewasabah #keretasewakotakinabalu #keretasewamurah @ Rumah Terbalik (Upside Down House)
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📲WA : 0813-6207-8459 (FAST RESPON WA ) @dr.laras_kesehatan_payudara.id Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
Cube E 🌺 . Ibu Putih $30/box . KANDUNGAN 🍓ALPHA HYDRAULIC ACID -AHA 🍓SERBUK GLUTATHIONE 🍓SERBUK PEARL ASLI 🍓PATI ANGGUR DAN LEMON 🍓PATI TOMATO 🍓VIT C & VIT E - corbic acid 🍓ARBUTIN 🍓ACID KOJIC . . KEBAIKAN 🍎Mencerahkan kulit MUKA DAN BDN sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain 🍎merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit 🍎Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak 🍎Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata 🍎Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi 🍎Anti kedutan & anti penuaan 🍎Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi 🍎Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap pada kulit wajah 🍎nyata.. 1kali pakai dan nampak effect .. slmt mencuba 😉 . Mp Shope Beauty UNIT 4 BLOCK F 1ST FLOOR, JALAN BATU BERSURAT, PENGKALAN GADONG, BRUNEI DARUSSALAM Business Hours: *MONDAY -SATURDAY* 9.00am to 8.00pm . *FRIDAY* 9.00am to 8.00pm *Friday Prayer Break* 12.00pm to 2.00pm . . *SUNDAY* 10.00Am to 6.00pm . https://wasap.my/6738151520 https://wasap.my/6738151520 https://wasap.my/6738151520 . Thank you for shopping! #mpshopebeauty #szalishagorjezz #batubersurat #teamszalishagorjezz#brunei #tutong #kualabelait #temburong #cantik #slimming #kurus #kulitpinkish #jamu #vjamu #lorabeauty #onlineseller #supportsmallbusiness #localbusiness #bruneionlineshopping #Bruneifm #bruneisales #instaBrunei #BruneiFM #instabruneipost
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱 WA :+62895623692630 (FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
Adakah anda menghadapi masalah-masalah mata yg berikut❓❓❓ Marilah menjaga mata anda dengan 💖 Lumina 💖. 💖Lumina💖 dapat mengawal 11 jenis penyakit mata yang anda hadapi. 💖Lumina💖 Sesuai untuk semua orang. Budak 2 tahun keatas boleh mengambil Lumina dengan selamat. 💖💖💖Jika berminat atau nak tahu lebih lanjut sila WhatsApp : +6738645009 . . #bruneifm #brunei_ig #brunei #igbru #brunei_daily #brunika #bruneishop #mnmf_store #bruneionlineshop #bruneionlineshopping #iklanbrunei #bruneiig #bruneihealthy #treat11typesofeyedisease
19th November 2019 | Always find a solution to a problem 🌺⁣ ⁣ #autismawareness#autism#brunei
PERHATIAN KEPADA ANAK2 YG ADA MAK AYAH SAKIT DARAH TINGGI! . DRAH TINGGI TURUN NORMAL DENGAN HANYA 2 SUDU SEHARI! . "Syukur, Alhamdulillah, tekanan drah acik dah turun ke paras normal. Biasa bacaan acik 150, esoknya cek BP konsisten 135. Baru 2 kali minum. Gula pun dari 11 turun ke 7. Lagi satu, sakit kepala terus lenyap, sembab2 dkt muka dan anggota pun hilang 100%! Acik memang nak rekomen kat sedara mara dan kawan2 acik." - Acik Mariah . ===== Hanya 1 sudu pagi, 1 sudu malam : ===== . ❤️ D. Tinggi dan K. Manis normal. ❤️ Kebas2 dan pening2 hilang. ❤️ Badan makin cergas dan bertenaga. . HARGA PROMOSI TERHAD SELAGI STOK MASIH ADA! . 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG . P/s : 🚚 PENGHANTARAN SAMPAI DEPAN PINTU RUMAH AKAK TAU.. 😉 . . . #darahtinggi #hipertensi #migraine #jantung #kencingmanis #sakitkepala #kolesterol #kolesteroltinggi #kebas #malaysia #foodpornmalaysia #intermittentfastingmalaysia #singapore #sayajual #selangor #maluapabossku #pujaanhatikanda #tipssihat #makansihat #terlajaklaris #mirafilzah #muabellaz #sobella #brunei #shakleemalaysia #bizziboddy #darahkubiru #gula #obatdarahtinggi #ubatkencingmanis
Posted @withrepost@mnna.cafesaloon Available Terapi roll (minyak panas untuk otot dan angin) dan Terapi Sedut (herba sesuai bagi hidung tersumbat) at MNNA Salon, Annajat Complex Unit L1-05, 1st Floor, Beribi, Brunei Muara, BE1718.Call +673 244 6777 (Juadah MNNA Cafe&Salon) or WhatsApp +6738244575 (Siti) #JuadahMNNACafe&Salon #juadahmnna #mnnacafe #mnnasalon #skincare #beauty #skin #bestseller #Terapi #Terapiroll #hidungtersumbat #organic #annajatcomplex #Brunei #viralmnna #viral #viralmnnacafesalon #beribi @mnna.cafesaloon (Instagram) @Viralmnna CafeSaloon (Facebook) @juadah_mnna(Instagram) @Juadah Mnna (Facebook)
Assalamualaikum and good afternoon to all @iklanbrunei_ followers. . Today is: Tuesday, 22nd Rabiul Awwal 1441H corresponding to 19th November 2019M. . Daripada Abu Hurairah RA bahawa Rasulullah SAW bersabda, “Sentiasalah sseorang kamu dianggap dalam sembahyangnya, selama menahan sembahyang tidak ada yang menghalangnya untuk kembali menemui ahli keluarganya melainkan kerana ia menunggu waktu sembahyang yang berikut”. (Hadith Riwayat al-Bukhari dan Muslim) . #iklanbrunei #iklanbruneinotice #hadis #hadith #brunei #bruneidarussalam #brunei_daily #instabrunei #bruneionline #bruneidaily #bruneifm #brunei_ig #bruneians
PERHATIAN KEPADA ANAK2 YG ADA MAK AYAH SAKIT DARAH TINGGI! . DRAH TINGGI TURUN NORMAL DENGAN HANYA 2 SUDU SEHARI! . "Syukur, Alhamdulillah, tekanan drah acik dah turun ke paras normal. Biasa bacaan acik 150, esoknya cek BP konsisten 135. Baru 2 kali minum. Gula pun dari 11 turun ke 7. Lagi satu, sakit kepala terus lenyap, sembab2 dkt muka dan anggota pun hilang 100%! Acik memang nak rekomen kat sedara mara dan kawan2 acik." - Acik Mariah . ===== Hanya 1 sudu pagi, 1 sudu malam : ===== . ❤️ D. Tinggi dan K. Manis normal. ❤️ Kebas2 dan pening2 hilang. ❤️ Badan makin cergas dan bertenaga. . HARGA PROMOSI TERHAD SELAGI STOK MASIH ADA! . 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG . P/s : 🚚 PENGHANTARAN SAMPAI DEPAN PINTU RUMAH AKAK TAU.. 😉 . . . #darahtinggi #hipertensi #migraine #jantung #kencingmanis #sakitkepala #kolesterol #kolesteroltinggi #kebas #malaysia #foodpornmalaysia #intermittentfastingmalaysia #singapore #sayajual #selangor #maluapabossku #pujaanhatikanda #tipssihat #makansihat #terlajaklaris #mirafilzah #muabellaz #sobella #brunei #shakleemalaysia #bizziboddy #darahkubiru #gula #obatdarahtinggi #ubatkencingmanis
PERHATIAN KEPADA ANAK2 YG ADA MAK AYAH SAKIT DARAH TINGGI! . DRAH TINGGI TURUN NORMAL DENGAN HANYA 2 SUDU SEHARI! . "Syukur, Alhamdulillah, tekanan drah acik dah turun ke paras normal. Biasa bacaan acik 150, esoknya cek BP konsisten 135. Baru 2 kali minum. Gula pun dari 11 turun ke 7. Lagi satu, sakit kepala terus lenyap, sembab2 dkt muka dan anggota pun hilang 100%! Acik memang nak rekomen kat sedara mara dan kawan2 acik." - Acik Mariah . ===== Hanya 1 sudu pagi, 1 sudu malam : ===== . ❤️ D. Tinggi dan K. Manis normal. ❤️ Kebas2 dan pening2 hilang. ❤️ Badan makin cergas dan bertenaga. . HARGA PROMOSI TERHAD SELAGI STOK MASIH ADA! . 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG . P/s : 🚚 PENGHANTARAN SAMPAI DEPAN PINTU RUMAH AKAK TAU.. 😉 . . . #darahtinggi #hipertensi #migraine #jantung #kencingmanis #sakitkepala #kolesterol #kolesteroltinggi #kebas #malaysia #foodpornmalaysia #intermittentfastingmalaysia #singapore #sayajual #selangor #maluapabossku #pujaanhatikanda #tipssihat #makansihat #terlajaklaris #mirafilzah #muabellaz #sobella #brunei #shakleemalaysia #bizziboddy #darahkubiru #gula #obatdarahtinggi #ubatkencingmanis
PERHATIAN KEPADA ANAK2 YG ADA MAK AYAH SAKIT DARAH TINGGI! . DRAH TINGGI TURUN NORMAL DENGAN HANYA 2 SUDU SEHARI! . "Syukur, Alhamdulillah, tekanan drah acik dah turun ke paras normal. Biasa bacaan acik 150, esoknya cek BP konsisten 135. Baru 2 kali minum. Gula pun dari 11 turun ke 7. Lagi satu, sakit kepala terus lenyap, sembab2 dkt muka dan anggota pun hilang 100%! Acik memang nak rekomen kat sedara mara dan kawan2 acik." - Acik Mariah . ===== Hanya 1 sudu pagi, 1 sudu malam : ===== . ❤️ D. Tinggi dan K. Manis normal. ❤️ Kebas2 dan pening2 hilang. ❤️ Badan makin cergas dan bertenaga. . HARGA PROMOSI TERHAD SELAGI STOK MASIH ADA! . 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG . P/s : 🚚 PENGHANTARAN SAMPAI DEPAN PINTU RUMAH AKAK TAU.. 😉 . . . #darahtinggi #hipertensi #migraine #jantung #kencingmanis #sakitkepala #kolesterol #kolesteroltinggi #kebas #malaysia #foodpornmalaysia #intermittentfastingmalaysia #singapore #sayajual #selangor #maluapabossku #pujaanhatikanda #tipssihat #makansihat #terlajaklaris #mirafilzah #muabellaz #sobella #brunei #shakleemalaysia #bizziboddy #darahkubiru #gula #obatdarahtinggi #ubatkencingmanis
PERHATIAN KEPADA ANAK2 YG ADA MAK AYAH SAKIT DARAH TINGGI! . DRAH TINGGI TURUN NORMAL DENGAN HANYA 2 SUDU SEHARI! . "Syukur, Alhamdulillah, tekanan drah acik dah turun ke paras normal. Biasa bacaan acik 150, esoknya cek BP konsisten 135. Baru 2 kali minum. Gula pun dari 11 turun ke 7. Lagi satu, sakit kepala terus lenyap, sembab2 dkt muka dan anggota pun hilang 100%! Acik memang nak rekomen kat sedara mara dan kawan2 acik." - Acik Mariah . ===== Hanya 1 sudu pagi, 1 sudu malam : ===== . ❤️ D. Tinggi dan K. Manis normal. ❤️ Kebas2 dan pening2 hilang. ❤️ Badan makin cergas dan bertenaga. . HARGA PROMOSI TERHAD SELAGI STOK MASIH ADA! . 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG . P/s : 🚚 PENGHANTARAN SAMPAI DEPAN PINTU RUMAH AKAK TAU.. 😉 . . . #darahtinggi #hipertensi #migraine #jantung #kencingmanis #sakitkepala #kolesterol #kolesteroltinggi #kebas #malaysia #foodpornmalaysia #intermittentfastingmalaysia #singapore #sayajual #selangor #maluapabossku #pujaanhatikanda #tipssihat #makansihat #terlajaklaris #mirafilzah #muabellaz #sobella #brunei #shakleemalaysia #bizziboddy #darahkubiru #gula #obatdarahtinggi #ubatkencingmanis
PERHATIAN KEPADA ANAK2 YG ADA MAK AYAH SAKIT DARAH TINGGI! . DRAH TINGGI TURUN NORMAL DENGAN HANYA 2 SUDU SEHARI! . "Syukur, Alhamdulillah, tekanan drah acik dah turun ke paras normal. Biasa bacaan acik 150, esoknya cek BP konsisten 135. Baru 2 kali minum. Gula pun dari 11 turun ke 7. Lagi satu, sakit kepala terus lenyap, sembab2 dkt muka dan anggota pun hilang 100%! Acik memang nak rekomen kat sedara mara dan kawan2 acik." - Acik Mariah . ===== Hanya 1 sudu pagi, 1 sudu malam : ===== . ❤️ D. Tinggi dan K. Manis normal. ❤️ Kebas2 dan pening2 hilang. ❤️ Badan makin cergas dan bertenaga. . HARGA PROMOSI TERHAD SELAGI STOK MASIH ADA! . 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG . P/s : 🚚 PENGHANTARAN SAMPAI DEPAN PINTU RUMAH AKAK TAU.. 😉 . . . #darahtinggi #hipertensi #migraine #jantung #kencingmanis #sakitkepala #kolesterol #kolesteroltinggi #kebas #malaysia #foodpornmalaysia #intermittentfastingmalaysia #singapore #sayajual #selangor #maluapabossku #pujaanhatikanda #tipssihat #makansihat #terlajaklaris #mirafilzah #muabellaz #sobella #brunei #shakleemalaysia #bizziboddy #darahkubiru #gula #obatdarahtinggi #ubatkencingmanis
PERHATIAN KEPADA ANAK2 YG ADA MAK AYAH SAKIT DARAH TINGGI! . DRAH TINGGI TURUN NORMAL DENGAN HANYA 2 SUDU SEHARI! . "Syukur, Alhamdulillah, tekanan drah acik dah turun ke paras normal. Biasa bacaan acik 150, esoknya cek BP konsisten 135. Baru 2 kali minum. Gula pun dari 11 turun ke 7. Lagi satu, sakit kepala terus lenyap, sembab2 dkt muka dan anggota pun hilang 100%! Acik memang nak rekomen kat sedara mara dan kawan2 acik." - Acik Mariah . ===== Hanya 1 sudu pagi, 1 sudu malam : ===== . ❤️ D. Tinggi dan K. Manis normal. ❤️ Kebas2 dan pening2 hilang. ❤️ Badan makin cergas dan bertenaga. . HARGA PROMOSI TERHAD SELAGI STOK MASIH ADA! . 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG . P/s : 🚚 PENGHANTARAN SAMPAI DEPAN PINTU RUMAH AKAK TAU.. 😉 . . . #darahtinggi #hipertensi #migraine #jantung #kencingmanis #sakitkepala #kolesterol #kolesteroltinggi #kebas #malaysia #foodpornmalaysia #intermittentfastingmalaysia #singapore #sayajual #selangor #maluapabossku #pujaanhatikanda #tipssihat #makansihat #terlajaklaris #mirafilzah #muabellaz #sobella #brunei #shakleemalaysia #bizziboddy #darahkubiru #gula #obatdarahtinggi #ubatkencingmanis
❤SMIGGLE MEGA SALES❤ . 📢PRICE EXCLUDE POSTAGE & PS FEES . 📢LIMITED STOCK . To purchase  Whatsapp or DM👇🏻 0139817120 . #unicorn #smigglemalaysia #smiggleps #smigglemurah #kualalumpur #selangor #melaka #johor #perak #kelantan #terengganu #pahang #penang #kedah #perlis #sabah #sarawak #brunei #cute #kids #mom #ibu #mama #backpack #schoolbag #baju #bajumurah #littletwinkies #kaison
PERHATIAN KEPADA ANAK2 YG ADA MAK AYAH SAKIT DARAH TINGGI! . DRAH TINGGI TURUN NORMAL DENGAN HANYA 2 SUDU SEHARI! . "Syukur, Alhamdulillah, tekanan drah acik dah turun ke paras normal. Biasa bacaan acik 150, esoknya cek BP konsisten 135. Baru 2 kali minum. Gula pun dari 11 turun ke 7. Lagi satu, sakit kepala terus lenyap, sembab2 dkt muka dan anggota pun hilang 100%! Acik memang nak rekomen kat sedara mara dan kawan2 acik." - Acik Mariah . ===== Hanya 1 sudu pagi, 1 sudu malam : ===== . ❤️ D. Tinggi dan K. Manis normal. ❤️ Kebas2 dan pening2 hilang. ❤️ Badan makin cergas dan bertenaga. . HARGA PROMOSI TERHAD SELAGI STOK MASIH ADA! . 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG . P/s : 🚚 PENGHANTARAN SAMPAI DEPAN PINTU RUMAH AKAK TAU.. 😉 . . . #darahtinggi #hipertensi #migraine #jantung #kencingmanis #sakitkepala #kolesterol #kolesteroltinggi #kebas #malaysia #foodpornmalaysia #intermittentfastingmalaysia #singapore #sayajual #selangor #maluapabossku #pujaanhatikanda #tipssihat #makansihat #terlajaklaris #mirafilzah #muabellaz #sobella #brunei #shakleemalaysia #bizziboddy #darahkubiru #gula #obatdarahtinggi #ubatkencingmanis
PERHATIAN KEPADA ANAK2 YG ADA MAK AYAH SAKIT DARAH TINGGI! . DRAH TINGGI TURUN NORMAL DENGAN HANYA 2 SUDU SEHARI! . "Syukur, Alhamdulillah, tekanan drah acik dah turun ke paras normal. Biasa bacaan acik 150, esoknya cek BP konsisten 135. Baru 2 kali minum. Gula pun dari 11 turun ke 7. Lagi satu, sakit kepala terus lenyap, sembab2 dkt muka dan anggota pun hilang 100%! Acik memang nak rekomen kat sedara mara dan kawan2 acik." - Acik Mariah . ===== Hanya 1 sudu pagi, 1 sudu malam : ===== . ❤️ D. Tinggi dan K. Manis normal. ❤️ Kebas2 dan pening2 hilang. ❤️ Badan makin cergas dan bertenaga. . HARGA PROMOSI TERHAD SELAGI STOK MASIH ADA! . 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG 📞 TINGGALKAN "NOMBOR WASAP" DI KOMEN SEKARANG . P/s : 🚚 PENGHANTARAN SAMPAI DEPAN PINTU RUMAH AKAK TAU.. 😉 . . . #darahtinggi #hipertensi #migraine #jantung #kencingmanis #sakitkepala #kolesterol #kolesteroltinggi #kebas #malaysia #foodpornmalaysia #intermittentfastingmalaysia #singapore #sayajual #selangor #maluapabossku #pujaanhatikanda #tipssihat #makansihat #terlajaklaris #mirafilzah #muabellaz #sobella #brunei #shakleemalaysia #bizziboddy #darahkubiru #gula #obatdarahtinggi #ubatkencingmanis
Terima Kasih kerana berkongsi pengalaman Anda bersama PMELC. Untuk maklumat lanjut,sila hubungi: 03- 8741 5138 Atau layari laman sesawang di: www.pmelc.my #kacamata #cerminmatarabun #rabun #pmelc #profmuhaya #rabunjauh #silau #malaysia #brunei #indonesia #singapore #mata #pemeriksaanmata #bebasrabun
Terima Kasih kerana berkongsi pengalaman Anda bersama PMELC. Untuk maklumat lanjut,sila hubungi: 03- 8741 5138 Atau layari laman sesawang di: www.pmelc.my #kacamata #cerminmatarabun #rabun #pmelc #profmuhaya #rabunjauh #silau #malaysia #brunei #indonesia #singapore #mata #pemeriksaanmata #bebasrabun
HARI SELASA 19 VOVEMBER 2019 ....BATU NUSANTARA APA YANG BELUM SAYAAIN KAN ...?😁 pleas deeeeh, 🤣 ❤menyambut tahun baru 2020 ..🧘‍♂️semangat mana semangaaaat 🔆🌳🐘 #tetapsemangat💪💪 🔥 #tukangbatudarikampung #pedagangkakiseribu ,________ #gems #gemstones #gemstone #akik #batuakikindonesia #indonesiagemstone #cincinnikah #cincinperak #batumulia #batumuliaindonesia #pirus #permata #batuakik #batucincin #bacan #idocraseaceh #solaraceh #rough /bahan #sungaidareh #sothebysjewels #christiesjewels * #singapore #brunei #malaysiagems 🙏🙏
Cube E 🌸 . CARA PENGGUNAAN SET POLISH FACE 2 IN 1 : STEP 1 - Cuci makeup anda terlebih dahulu menggunakan makeup remover - Ambil sabun dan buihkan sedikit - Sapu pada wajah dan urut perlahan selama 2 minit agar kebaikan sabun dapat meresap masuk ke dalam kulit - Bilas seperti biasa STEP 2 - Sapu Polish Face sehingga rata ke seluruh wajah - Urut dengan perlahan biarkan sehingga 5 minit dan cuci - Boleh juga dijadikan sebagai cream malam. Sapu nipis2 sahaja. - Pakai 4x dlm seminggu sahaja . . Mp Shope Beauty UNIT 4 BLOCK F 1ST FLOOR, JALAN BATU BERSURAT, PENGKALAN GADONG, BRUNEI DARUSSALAM Business Hours: *MONDAY -SATURDAY* 9.00am to 8.00pm . *FRIDAY* 9.00am to 8.00pm *Friday Prayer Break* 12.00pm to 2.00pm . . *SUNDAY* 10.00Am to 6.00pm . https://wasap.my/6738151520 https://wasap.my/6738151520 https://wasap.my/6738151520 . Thank you for shopping! #mpshopebeauty #szalishagorjezz #batubersurat #teamszalishagorjezz#brunei #tutong #kualabelait #temburong #cantik #slimming #kurus #kulitpinkish #jamu #vjamu #lorabeauty #onlineseller #supportsmallbusiness #localbusiness #bruneionlineshopping #Bruneifm #bruneisales #instaBrunei #BruneiFM #instabruneipost
CREAM BLUSHER BY OBSESS . ---------------------------------------------------------------------- Three code blusher peony,diasy and lily .Ready stock price promo RM 40 rgt only no promo RM 49 rgt . ---------------------------------------------------------------------- Grab now with free gift makeup pouch . ---------------------------------------------------------------------- Whtsapp 0176078173 for fast respond . #elyamor#squadsyiera#agent#obsess#makeupmua#paknil#obsesswave#malaysia#brunei
Introducing Guerrilla Artchictect's first ever Cap! Limited pieces produced. first piece was released and Presented to the winner @madnycer during Sketch Jam Battle. Now its out for everyone to grab for just 30bnd. . . . . . , #supportyourlocalartist #brugraff #brunei #guerrillaartchitects #ga #bruneishop #bruneifm #bruneiartists #gashop #graffiti #graffitistore #bandarseribegawan #graffitishop #bruneionlineshop
💢 *RAMAI SEBENARNYA YANG TAK TAHU KHASIAT KOPI BIJI KURMA NI KAN* 💢 . . ☕Tahukah anda kopi biji kurma humaira adalah satu2nya kopi biji kurma mahkota stevia yang kaya dengan 8 makanan sunnah, dan kopi ini juga tanpa gula tambahan 😍 . . ☕ Kopi biji kurma humaira juga mengandungi pelbagai khasiat. Sangat baik untuk penggemar coffee yang sangat mementingkan kesihatan. Sangat sesuai juga untuk seisi keluarga👨‍👩‍👧‍👦 . . 💥Khasiat Kopi Biji Kurma Humaira💥 . . ✅membantu merawat migrain . . ✅melancarkan perjalanan darah . . ✅membantu proses penghadaman . . ✅membantu merawat masalah jantung . . ✅membantu membuang toksid dlm badan . . ✅menambah tenaga & mengurangkan rasa mengantuk . . ✅membantu mencegah kerosakan ginjal & hati . . ✅baik untuk mencegah kanser, diabetes & darah tinggi . . ✅membantu meningkatkan kecerdasan minda . . ✅membantu merawat masalah kolestrol, stroke & gout . . 💰 BND $16 . . #KopiBijiKurmaPremium #KopiBijiKurmaHumaira . . FP : Harumanluqman.bn IG : @harumanluqman.bn WA : 8249019 Whatsapp to order: https://wa.me/6738249019 . . #brunei #bruneidarussalam #kambingsusuaslibrunei #kambingsusuaslikualabelait #kambingsusuasli #bruneisales #bruneijualanmurah #sayajual #belait #tutong #temburong #brunei_ig #bruneifm #bruneiadvertisement #bruneiadvert #bruneiadvert_4u #bruneifm #kambingsusuaslibn
We ensure the perfect fit & quality, however, should it not reach your expectations, you can exchange and we ensure 100% satisfaction. Handmade customizable birthday tutu with love, care and attention to details. Each TUTU is unique, made from all-natural and soft materials, with hand-embroidered details and custom made outfits. Customizable tutu for Flower Girl, Birthday Outfit and dresses for Weddings are so popular. We offer a large selection of tutu colors to match most color palettes. If you want a customizable made outfits/special characters, please let us know and we will do our best to accommodate. We offer a large selection of blouse/bodysuit/tutu colors to match your special occasion. If you would like different colors or fabrics for the body and feet of the doll just ask :) For personalized handmade doll follow us @angelica_poshdoll . . #customdoll #uk #instafashion #instadaily #instalover #instastyle #fashionista #fashiondiary #flowergirls #tutus #tutuskirt #kidsfashioninstamodel #fashionkids_and_moms #kidsstyle #kidfashion #kidsbraids #kids #kidsboutique #kidsboutiqueclothing #fashionkidsmalaysia #toddler #usa #preschool #birthday #tutus #100daysofhappiness #newbornphotography #cakesmashsession #babyphotography #sg #brunei
Thank you for supporting us! Enjoy your new car. Drive safe #honeycarsmartbrunei #honeycarsmart #qualityusedcars #brunei
Hasil 27KG TURUN DALAM 9 MINGGU JE‼️stok #miramorbynatheddy NI PUN DAH PARAS HIDUNG JE SEBAB STOKIS LUAR NEGARA DAH BORONG BANYAK BANYAK. Cepat you all, sumpah ni you allz tak tipu STOK MAKIN MENIPIS ‼️‼️ Warna #Brunei #bruneimuara #bruneidarussalam #muarabrunei boleh dapatkan dari @miramorbyne_brunei 🙏🏼😘
3 MORE DAYS TO GO! ⠀ Wedding Weekend @ Mabohai Shopping Complex. Watch this space for more exciting updates. Have a nice day ahead everyone! ⠀ ⠀ 22 - 24 November 2019 10.00am - 9.00pm First Floor Stage / Area Mabohai Shopping Complex Joining Us @citraidamanbridal @essenciakitchen_bn @imanbridalatelier @hdstudio.bn @masamichistudio @motionpixelsstudios @noycafebn @yourlabelco & Many More! Supported By @ardlycouture @ranoadidas @kantongbn #WWMabohai #SIMPLYSAYANG #BRUNEIWEDDING #BRUNEI