Close

#cadarmurahmalaysia

😍😍NEW DESIGN😍😍 (OFFER SEHINGGA 4/12/19) - ✔Brand Proyu ✔Saiz SuperSingle ✔Material 80% cotton ✔800 thread count - ↔1 cadar patchwork ↔1 sarung bantal ↔1 sarung bantal peluk - Harga :Rm68 sm/Rm83 ss Termasuk postage - Sebarang pertanyaan boleh klik link bio di atas #patchwork #patchworkmurah #patchworklovers #cadarmurah #cadarcantik #cadarmurahmalaysia #cadaronline #cadarmalaysia #cadarcotton #cadarcottonmurah #trustedseller #onlineshopping #visitmyig #onlineseller #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #sayajualcadar #sayajualmurah
SET CADAR 7IN1 RESTOCK LAGI ‼️😍😍 . . Dah bosan dengan cadar lama. Cadar dah lusuh dan berbulu. Nak dapatkan suasana bilik yang baru dan lebih segar? Yang pasti cadar kena cantik dan selesa macam di hotel kan?? . . Tapiii mestilah nak harga yang mampu milik. Jadiiii . ⬇️ ⬇️ . Anda boleh cuba dapatkan SET CADAR 7 IN 1 dari @anashomecollection 🛏 . . Dalam set ni kita ada: ✔️ 4 sarung bantal ✔️ 1 sarung bantal peluk ✔️ 1 cadar queen/king ✔️ 1 comforter/selimut tebal berjahit . . Harga: RM110 SM RM130 SS . . 📲 Berminat, klik terus link whatsapp di bio. Jom tukar cadar! 😊 . . #setcadar #setcomforter #cadarcantik #ahccadar #comforterlembut #comfortertebal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #setcadarmurah #setcadarpengantin #decobiliktidur #biliktidurcantik #roomdeco #cadarmurah #cadarberkualiti #cadarkartun #cadarcotton #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #cadar7in1 #anashomecollection #beddingset #cadarbestseller #igshopmalaysia #bestsellermalaysia #hiasbilik #malaysiahomedecor
SET CADAR 7IN1 RESTOCK LAGI ‼️😍😍 . . Dah bosan dengan cadar lama. Cadar dah lusuh dan berbulu. Nak dapatkan suasana bilik yang baru dan lebih segar? Yang pasti cadar kena cantik dan selesa macam di hotel kan?? . . Tapiii mestilah nak harga yang mampu milik. Jadiiii . ⬇️ ⬇️ . Anda boleh cuba dapatkan SET CADAR 7 IN 1 dari @anashomecollection 🛏 . . Dalam set ni kita ada: ✔️ 4 sarung bantal ✔️ 1 sarung bantal peluk ✔️ 1 cadar queen/king ✔️ 1 comforter/selimut tebal berjahit . . Harga: RM110 SM RM130 SS . . 📲 Berminat, klik terus link whatsapp di bio. Jom tukar cadar! 😊 . . #setcadar #setcomforter #cadarcantik #ahccadar #comforterlembut #comfortertebal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #setcadarmurah #setcadarpengantin #decobiliktidur #biliktidurcantik #roomdeco #cadarmurah #cadarberkualiti #cadarkartun #cadarcotton #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #cadar7in1 #anashomecollection #beddingset #cadarbestseller #igshopmalaysia #bestsellermalaysia #hiasbilik #malaysiahomedecor
SET CADAR 7IN1 RESTOCK LAGI ‼️😍😍 . . Dah bosan dengan cadar lama. Cadar dah lusuh dan berbulu. Nak dapatkan suasana bilik yang baru dan lebih segar? Yang pasti cadar kena cantik dan selesa macam di hotel kan?? . . Tapiii mestilah nak harga yang mampu milik. Jadiiii . ⬇️ ⬇️ . Anda boleh cuba dapatkan SET CADAR 7 IN 1 dari @anashomecollection 🛏 . . Dalam set ni kita ada: ✔️ 4 sarung bantal ✔️ 1 sarung bantal peluk ✔️ 1 cadar queen/king ✔️ 1 comforter/selimut tebal berjahit . . Harga: RM110 SM RM130 SS . . 📲 Berminat, klik terus link whatsapp di bio. Jom tukar cadar! 😊 . . #setcadar #setcomforter #cadarcantik #ahccadar #comforterlembut #comfortertebal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #setcadarmurah #setcadarpengantin #decobiliktidur #biliktidurcantik #roomdeco #cadarmurah #cadarberkualiti #cadarkartun #cadarcotton #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #cadar7in1 #anashomecollection #beddingset #cadarbestseller #igshopmalaysia #bestsellermalaysia #hiasbilik #malaysiahomedecor
Kenapa kena beli dengan CadarVille.Co? ✨ 1) Kita ada warranty 3 bulan. Kalau koyak. Rosak. Color luntur boleh bagi tau kita. Nanti kita tukar baru 2) Material cotton semua mmg sama. Tapi thread count berbeza. Material kita thread count tinggi so kain tak berbulu 3) Semua cadar kita ada QC sebelum di jual. That mean kita akan make sure barang yg kita hantar tu takde defect 4) Kalau cust tak berkenan boleh return pada kita tukar corak lain Kita pun tengah ada 11.11 Wild Sale sampai 30 November ni. Jimat banyak sangat. Whatsapp je +60105077959 atau klik link dekat bio. Nak tanya-tanya je pun boleh. Iqa tak makan orang 😉
EXTENDED SALE! ALL ITEMS RM100 - Until the end of month! Single, Queen & King: RM100 What you get in this set: 🌼 One flat bedsheet 🌼 Two pillowcases 🌼 One quilt cover Place your order now by clicking link on bio ♥️ . . #promo #extendedpromotion #promo1111 #sale1111 #cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #bedding #homedecor
EXTENDED SALE! ALL ITEMS RM100 - Until the end of month! Single, Queen & King: RM100 What you get in this set: 🌼 One flat bedsheet 🌼 Two pillowcases 🌼 One quilt cover Place your order now by clicking link on bio ♥️ . . #promo #extendedpromotion #promo1111 #sale1111 #cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #bedding #homedecor
EXTENDED SALE! ALL ITEMS RM100 - Until the end of month! Single, Queen & King: RM100 What you get in this set: 🌼 One flat bedsheet 🌼 Two pillowcases 🌼 One quilt cover Place your order now by clicking link on bio ♥️ . . #promo #extendedpromotion #promo1111 #sale1111 #cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #bedding #homedecor
Ada 3 WARNA yang available dan saiz berbeza😘. Sesuai untuk kemana sahaja😇. Design comel plak tu😍. Jom dm/whatapp admin skrg utk pembelian📲. RM30.00. For fast response, boleh dm admin jugak💕 ✔✔ ➡️ (free postage+voucher+cute free gift) ❤ 📌📌📌 BUY 2, (RM52.00) can mix color #cadarcantik #cadarkartun #pokemonslingbag #mattressmurah #cadarmurahmalaysia #shawlsatinmatte #begsekolah #smallbackpack #politeknikmukah #bawallovers #bawalheavychiffon #slingbagmalaysia #bajukurungcotton #uitmjasin #uitmdihatiku #duriancrepe #begbackpackmalaysia #bajuraya2019 #sayajualbegmurah #begmurahmurah #bawaldiamondmurah #slingbagmalaysia #cuteslingbag #begsekolahmurah #begkucingmurahmalaysia #mycybersale2019 #blousemurah #uitmpp #casualbackpackmurahmalaysia #catbackpack #cutebackpacks
🌸CM mattress protector tatami topper portable🌸 🌷mattress tatami topper K size 🌷100% cotton 📌Double mattress size : 180 cm × 200 cm ×10 cm 📌Single mattress size : 80 cm × 190 cm × 6 cm Price: 💰double (king) mattress size = RM140 inc pos sm 💰single mattress size = RM120 inc pos sm Whatsapp order : 013-7903707 #cadar #setcadar #setcadarcomforter #cadarcomforter #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarlace #cadarhotel #cadarropol #cadarpatchwork #cadarcantik #cadarsingle #cadarqueen #cadarking #comforter #cadarfitted #bedsheets #patchwork #cadar4in1 #cadar6in1 #cadarpatchworkmurah #cadarmurahmalaysia #cadarcotton #cadarviral #cadaronline #mattress #bedtopper
🌸CM cadar 4in1 king size patchwork ropol 🌸 Includes: 🌷1 CADAR patchwork ropol 195x185cm 🌷2 PATCHWORK PILLOW CASE: 50*70CM 🌷1 PATCHWORK BLOSTER CASE: 38*112CM RM130 INC POS SM Whatsapp order : 013-7903707 #cadar #setcadar #setcadarcomforter #cadarcomforter #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarlace #cadarhotel #cadarropol #cadarpatchwork #cadarpengantin #cadarcantik #cadarsingle #cadarqueen #cadarking #comforter #cadarfitted #bedsheets #patchwork #cadar4in1 #cadar6in1 #cadarpatchworkmurah #cadarmurahmalaysia #cadarcotton #cadarviral #cadaronline #cadarsulam
SET CADAR 7IN1 RESTOCK LAGI ‼️😍😍 . . Dah bosan dengan cadar lama. Cadar dah lusuh dan berbulu. Nak dapatkan suasana bilik yang baru dan lebih segar? Yang pasti cadar kena cantik dan selesa macam di hotel kan?? . . Tapiii mestilah nak harga yang mampu milik. Jadiiii . ⬇️ ⬇️ . Anda boleh cuba dapatkan SET CADAR 7 IN 1 dari @anashomecollection 🛏 . . Dalam set ni kita ada: ✔️ 4 sarung bantal ✔️ 1 sarung bantal peluk ✔️ 1 cadar queen/king ✔️ 1 comforter/selimut tebal berjahit . . Harga: RM110 SM RM130 SS . . 📲 Berminat, klik terus link whatsapp di bio. Jom tukar cadar! 😊 . . #setcadar #setcomforter #cadarcantik #ahccadar #comforterlembut #comfortertebal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #setcadarmurah #setcadarpengantin #decobiliktidur #biliktidurcantik #roomdeco #cadarmurah #cadarberkualiti #cadarkartun #cadarcotton #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #cadar7in1 #anashomecollection #beddingset #cadarbestseller #igshopmalaysia #bestsellermalaysia #hiasbilik #malaysiahomedecor
SET CADAR 7IN1 RESTOCK LAGI ‼️😍😍 . . Dah bosan dengan cadar lama. Cadar dah lusuh dan berbulu. Nak dapatkan suasana bilik yang baru dan lebih segar? Yang pasti cadar kena cantik dan selesa macam di hotel kan?? . . Tapiii mestilah nak harga yang mampu milik. Jadiiii . ⬇️ ⬇️ . Anda boleh cuba dapatkan SET CADAR 7 IN 1 dari @anashomecollection 🛏 . . Dalam set ni kita ada: ✔️ 4 sarung bantal ✔️ 1 sarung bantal peluk ✔️ 1 cadar queen/king ✔️ 1 comforter/selimut tebal berjahit . . Harga: RM110 SM RM130 SS . . 📲 Berminat, klik terus link whatsapp di bio. Jom tukar cadar! 😊 . . #setcadar #setcomforter #cadarcantik #ahccadar #comforterlembut #comfortertebal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #setcadarmurah #setcadarpengantin #decobiliktidur #biliktidurcantik #roomdeco #cadarmurah #cadarberkualiti #cadarkartun #cadarcotton #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #cadar7in1 #anashomecollection #beddingset #cadarbestseller #igshopmalaysia #bestsellermalaysia #hiasbilik #malaysiahomedecor
SET CADAR 7IN1 RESTOCK LAGI ‼️😍😍 . . Dah bosan dengan cadar lama. Cadar dah lusuh dan berbulu. Nak dapatkan suasana bilik yang baru dan lebih segar? Yang pasti cadar kena cantik dan selesa macam di hotel kan?? . . Tapiii mestilah nak harga yang mampu milik. Jadiiii . ⬇️ ⬇️ . Anda boleh cuba dapatkan SET CADAR 7 IN 1 dari @anashomecollection 🛏 . . Dalam set ni kita ada: ✔️ 4 sarung bantal ✔️ 1 sarung bantal peluk ✔️ 1 cadar queen/king ✔️ 1 comforter/selimut tebal berjahit . . Harga: RM110 SM RM130 SS . . 📲 Berminat, klik terus link whatsapp di bio. Jom tukar cadar! 😊 . . #setcadar #setcomforter #cadarcantik #ahccadar #comforterlembut #comfortertebal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #setcadarmurah #setcadarpengantin #decobiliktidur #biliktidurcantik #roomdeco #cadarmurah #cadarberkualiti #cadarkartun #cadarcotton #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #cadar7in1 #anashomecollection #beddingset #cadarbestseller #igshopmalaysia #bestsellermalaysia #hiasbilik #malaysiahomedecor
EXTENDED SALE! ALL ITEMS RM100 - Until the end of month! Single, Queen & King: RM100 What you get in this set: 🌼 One flat bedsheet 🌼 Two pillowcases 🌼 One quilt cover Place your order now by clicking link on bio ♥️ . . #promo #extendedpromotion #promo1111 #sale1111 #cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #bedding #homedecor #cclownmaru #cclownrome
Ni comparison beg cadar hotel aizhou dengan cadar hotel brand xxxxx Ni kira kategori cadar hotel (plain) yang paalingg gebu 🔥CADAR HOTEL 7IN1 BRAND AIZHOU🔥 Super Queen/king 7in1: rm100sm Sabah sarawak add rm20 💞Size specification 1pcs fitted : 180×200cm+27cm 1pcs comforter : 200x230cm 4Pcs pillow cases : 48×77cm 1pcs bloster cases : 35×115cm 💞MATERIAL 80% COTTON WHATSAPP 012-7094146 #cadarhotel #cadarhotelmurah #cadarmurahmalaysia #cadarhotelgebu #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarking #cadarkingmurah #cadarcomforter #cadarkahwin #cadarpengantin #cadarkahwinmurah #cadarpengantinmurah #cadarplain #cadarplainmurah #cadar7in1 #cadar7in1murah #cadarborong #borongcadar #sayajualcadar #cadarplain #cadarplainmurah
Ni comparison beg cadar hotel aizhou dengan cadar hotel brand xxxxx Ni kira kategori cadar hotel (plain) yang paalingg gebu 🔥CADAR HOTEL 7IN1 BRAND AIZHOU🔥 Super Queen/king 7in1: rm100sm Sabah sarawak add rm20 💞Size specification 1pcs fitted : 180×200cm+27cm 1pcs comforter : 200x230cm 4Pcs pillow cases : 48×77cm 1pcs bloster cases : 35×115cm 💞MATERIAL 80% COTTON WHATSAPP 012-7094146 #cadarhotel #cadarhotelmurah #cadarmurahmalaysia #cadarhotelgebu #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarking #cadarkingmurah #cadarcomforter #cadarkahwin #cadarpengantin #cadarkahwinmurah #cadarpengantinmurah #cadarplain #cadarplainmurah #cadar7in1 #cadar7in1murah #cadarborong #borongcadar #sayajualcadar #cadarplain #cadarplainmurah
Ni comparison beg cadar hotel aizhou dengan cadar hotel brand xxxxx Ni kira kategori cadar hotel (plain) yang paalingg gebu 🔥CADAR HOTEL 7IN1 BRAND AIZHOU🔥 Super Queen/king 7in1: rm100sm Sabah sarawak add rm20 💞Size specification 1pcs fitted : 180×200cm+27cm 1pcs comforter : 200x230cm 4Pcs pillow cases : 48×77cm 1pcs bloster cases : 35×115cm 💞MATERIAL 80% COTTON WHATSAPP 012-7094146 #cadarhotel #cadarhotelmurah #cadarmurahmalaysia #cadarhotelgebu #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarking #cadarkingmurah #cadarcomforter #cadarkahwin #cadarpengantin #cadarkahwinmurah #cadarpengantinmurah #cadarplain #cadarplainmurah #cadar7in1 #cadar7in1murah #cadarborong #borongcadar #sayajualcadar #cadarplain #cadarplainmurah
Ni comparison beg cadar hotel aizhou dengan cadar hotel brand xxxxx Ni kira kategori cadar hotel (plain) yang paalingg gebu 🔥CADAR HOTEL 7IN1 BRAND AIZHOU🔥 Super Queen/king 7in1: rm100sm Sabah sarawak add rm20 💞Size specification 1pcs fitted : 180×200cm+27cm 1pcs comforter : 200x230cm 4Pcs pillow cases : 48×77cm 1pcs bloster cases : 35×115cm 💞MATERIAL 80% COTTON WHATSAPP 012-7094146 #cadarhotel #cadarhotelmurah #cadarmurahmalaysia #cadarhotelgebu #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarking #cadarkingmurah #cadarcomforter #cadarkahwin #cadarpengantin #cadarkahwinmurah #cadarpengantinmurah #cadarplain #cadarplainmurah #cadar7in1 #cadar7in1murah #cadarborong #borongcadar #sayajualcadar #cadarplain #cadarplainmurah
Ni comparison beg cadar hotel aizhou dengan cadar hotel brand xxxxx Ni kira kategori cadar hotel (plain) yang paalingg gebu 🔥CADAR HOTEL 7IN1 BRAND AIZHOU🔥 Super Queen/king 7in1: rm100sm Sabah sarawak add rm20 💞Size specification 1pcs fitted : 180×200cm+27cm 1pcs comforter : 200x230cm 4Pcs pillow cases : 48×77cm 1pcs bloster cases : 35×115cm 💞MATERIAL 80% COTTON WHATSAPP 012-7094146 #cadarhotel #cadarhotelmurah #cadarmurahmalaysia #cadarhotelgebu #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarking #cadarkingmurah #cadarcomforter #cadarkahwin #cadarpengantin #cadarkahwinmurah #cadarpengantinmurah #cadarplain #cadarplainmurah #cadar7in1 #cadar7in1murah #cadarborong #borongcadar #sayajualcadar #cadarplain #cadarplainmurah
Ni comparison beg cadar hotel aizhou dengan cadar hotel brand xxxxx Ni kira kategori cadar hotel (plain) yang paalingg gebu 🔥CADAR HOTEL 7IN1 BRAND AIZHOU🔥 Super Queen/king 7in1: rm100sm Sabah sarawak add rm20 💞Size specification 1pcs fitted : 180×200cm+27cm 1pcs comforter : 200x230cm 4Pcs pillow cases : 48×77cm 1pcs bloster cases : 35×115cm 💞MATERIAL 80% COTTON WHATSAPP 012-7094146 #cadarhotel #cadarhotelmurah #cadarmurahmalaysia #cadarhotelgebu #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarking #cadarkingmurah #cadarcomforter #cadarkahwin #cadarpengantin #cadarkahwinmurah #cadarpengantinmurah #cadarplain #cadarplainmurah #cadar7in1 #cadar7in1murah #cadarborong #borongcadar #sayajualcadar #cadarplain #cadarplainmurah
Ni comparison beg cadar hotel aizhou dengan cadar hotel brand xxxxx Ni kira kategori cadar hotel (plain) yang paalingg gebu 🔥CADAR HOTEL 7IN1 BRAND AIZHOU🔥 Super Queen/king 7in1: rm100sm Sabah sarawak add rm20 💞Size specification 1pcs fitted : 180×200cm+27cm 1pcs comforter : 200x230cm 4Pcs pillow cases : 48×77cm 1pcs bloster cases : 35×115cm 💞MATERIAL 80% COTTON WHATSAPP 012-7094146 #cadarhotel #cadarhotelmurah #cadarmurahmalaysia #cadarhotelgebu #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarking #cadarkingmurah #cadarcomforter #cadarkahwin #cadarpengantin #cadarkahwinmurah #cadarpengantinmurah #cadarplain #cadarplainmurah #cadar7in1 #cadar7in1murah #cadarborong #borongcadar #sayajualcadar #cadarplain #cadarplainmurah
Ni comparison beg cadar hotel aizhou dengan cadar hotel brand xxxxx Ni kira kategori cadar hotel (plain) yang paalingg gebu 🔥CADAR HOTEL 7IN1 BRAND AIZHOU🔥 Super Queen/king 7in1: rm100sm Sabah sarawak add rm20 💞Size specification 1pcs fitted : 180×200cm+27cm 1pcs comforter : 200x230cm 4Pcs pillow cases : 48×77cm 1pcs bloster cases : 35×115cm 💞MATERIAL 80% COTTON WHATSAPP 012-7094146 #cadarhotel #cadarhotelmurah #cadarmurahmalaysia #cadarhotelgebu #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarking #cadarkingmurah #cadarcomforter #cadarkahwin #cadarpengantin #cadarkahwinmurah #cadarpengantinmurah #cadarplain #cadarplainmurah #cadar7in1 #cadar7in1murah #cadarborong #borongcadar #sayajualcadar #cadarplain #cadarplainmurah
Ni comparison beg cadar hotel aizhou dengan cadar hotel brand xxxxx Ni kira kategori cadar hotel (plain) yang paalingg gebu 🔥CADAR HOTEL 7IN1 BRAND AIZHOU🔥 Super Queen/king 7in1: rm100sm Sabah sarawak add rm20 💞Size specification 1pcs fitted : 180×200cm+27cm 1pcs comforter : 200x230cm 4Pcs pillow cases : 48×77cm 1pcs bloster cases : 35×115cm 💞MATERIAL 80% COTTON WHATSAPP 012-7094146 #cadarhotel #cadarhotelmurah #cadarmurahmalaysia #cadarhotelgebu #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarking #cadarkingmurah #cadarcomforter #cadarkahwin #cadarpengantin #cadarkahwinmurah #cadarpengantinmurah #cadarplain #cadarplainmurah #cadar7in1 #cadar7in1murah #cadarborong #borongcadar #sayajualcadar #cadarplain #cadarplainmurah
Ni comparison beg cadar hotel aizhou dengan cadar hotel brand xxxxx Ni kira kategori cadar hotel (plain) yang paalingg gebu 🔥CADAR HOTEL 7IN1 BRAND AIZHOU🔥 Super Queen/king 7in1: rm100sm Sabah sarawak add rm20 💞Size specification 1pcs fitted : 180×200cm+27cm 1pcs comforter : 200x230cm 4Pcs pillow cases : 48×77cm 1pcs bloster cases : 35×115cm 💞MATERIAL 80% COTTON WHATSAPP 012-7094146 #cadarhotel #cadarhotelmurah #cadarmurahmalaysia #cadarhotelgebu #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarking #cadarkingmurah #cadarcomforter #cadarkahwin #cadarpengantin #cadarkahwinmurah #cadarpengantinmurah #cadarplain #cadarplainmurah #cadar7in1 #cadar7in1murah #cadarborong #borongcadar #sayajualcadar #cadarplain #cadarplainmurah
Ni comparison beg cadar hotel aizhou dengan cadar hotel brand xxxxx Ni kira kategori cadar hotel (plain) yang paalingg gebu 🔥CADAR HOTEL 7IN1 BRAND AIZHOU🔥 Super Queen/king 7in1: rm100sm Sabah sarawak add rm20 💞Size specification 1pcs fitted : 180×200cm+27cm 1pcs comforter : 200x230cm 4Pcs pillow cases : 48×77cm 1pcs bloster cases : 35×115cm 💞MATERIAL 80% COTTON WHATSAPP 012-7094146 #cadarhotel #cadarhotelmurah #cadarmurahmalaysia #cadarhotelgebu #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarking #cadarkingmurah #cadarcomforter #cadarkahwin #cadarpengantin #cadarkahwinmurah #cadarpengantinmurah #cadarplain #cadarplainmurah #cadar7in1 #cadar7in1murah #cadarborong #borongcadar #sayajualcadar #cadarplain #cadarplainmurah
Ni comparison beg cadar hotel aizhou dengan cadar hotel brand xxxxx Ni kira kategori cadar hotel (plain) yang paalingg gebu 🔥CADAR HOTEL 7IN1 BRAND AIZHOU🔥 Super Queen/king 7in1: rm100sm Sabah sarawak add rm20 💞Size specification 1pcs fitted : 180×200cm+27cm 1pcs comforter : 200x230cm 4Pcs pillow cases : 48×77cm 1pcs bloster cases : 35×115cm 💞MATERIAL 80% COTTON WHATSAPP 012-7094146 #cadarhotel #cadarhotelmurah #cadarmurahmalaysia #cadarhotelgebu #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarking #cadarkingmurah #cadarcomforter #cadarkahwin #cadarpengantin #cadarkahwinmurah #cadarpengantinmurah #cadarplain #cadarplainmurah #cadar7in1 #cadar7in1murah #cadarborong #borongcadar #sayajualcadar #cadarplain #cadarplainmurah
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
KUTU VIRAL SET CADAR 6 IN 1 = RM20/ 6 bulan BATCH 56-60 dibuka utk november Kenapa nak bayar mahal2 bila kita boleh bayar secara kutu kan...barang x mahal..kualiti terbaik... Kutu cadar viral...pilihan ramai!!!! Lebih 250 org dah mencuba dan amik lg tambahan 😮😮😮😮 ✔ 2 Sarung Bantal🌻🌻 ✔ 2 Sarung Bantal Peluk🌼🌼 ✔ 1 Cadar Fitted (Queen / king Size)🌹 ✔ 1 Comforter (selimut tebal) 🌺 Penting‼‼: ❌❌JANGAN LAMBAT BAYAR, DENDA RM1 SEHARI KALAU LEWAT BAYAR ❌❌ 1) Pemilihan design dibuat pada setiap 25hb (utk process booking) 2) Bayaran perlu dibuat pada @ sebelum 30hb bagi setiap bulan 3) Postage sm 10 ss 20 (turn kutu) ke alamat anda akan dibuat setelah selesai semua bayaran pada bulan itu (estimate masa utk sampai 3-4hari) 😍RM 20 SHJ SEBULAN 😉6 ORG PLAYER 😍DAPAT BRG SEBULAN SEKALI 😉NO BOOKING 😘LEFT GROUP DUIT DIKIRA HANGUS 🚔LEWAT BAYAR AKAN DIDENDA 🚓LARI SETELAH DAPAT TURN KITA KEJAR smpai dapat.! 🚓 🌹item yang akan dapat🌹 🎈Cadar 🎈Comforter 🎈Sarung bantal 2 🎈Sarung bantal peluk 2 Penuh kita START ok😍😍😍 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 wa.me/60134422246 #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #saycadarviral
Cadar + Comforter 7in1 🎉🎉 Stock Baru 🎉🎉 Lawa je warna crome ni kan 😘😘 4 sarung bantal 1 sarung bantal peluk 1 cadar 1 comforter RM 110 utk set 7in1 ni tau RM 110 sm FREE pos ss RM 10 pos Nak order, direct wasap ok gaisss ⤵⤵ www.wasap.my/+60146936921/CadarByRaRa7in1 #CadarByRaRa #cadar #cadarmurah #cadarviral #cadarmurahmalaysia #cadarset #cadarset6in1 #cadarcottonmurah #cadarcomfortermurah #cadaraizhuo #cadarborong #cadarhomestay #borongcadarmurahmalaysia #comforter #cadarsetcomforter #comfortersetmurah #cadarcomforterset #setcadarcomforter #setcadarmurah #cadarhitamputih #cadarlove #bedding #bedsheetsmalaysiamurah #bedsheetsmurah #bedsheetsset #cadarcartoon #anak #bilikanak #kidsbedding #cadarbudak
Cadar + Comforter 7in1 🎉🎉 Stock Baru 🎉🎉 Lawa je warna ni kan 😘😘 4 sarung bantal 1 sarung bantal peluk 1 cadar 1 comforter RM 110 utk set 7in1 ni tau RM 110 sm FREE pos ss RM 10 pos Nak order, direct wasap ok gaisss ⤵⤵ www.wasap.my/+60146936921/CadarByRaRa7in1 #CadarByRaRa #cadar #cadarmurah #cadarviral #cadarmurahmalaysia #cadarset #cadarset6in1 #cadarcottonmurah #cadarcomfortermurah #cadaraizhuo #cadarborong #cadarhomestay #borongcadarmurahmalaysia #comforter #cadarsetcomforter #comfortersetmurah #cadarcomforterset #setcadarcomforter #setcadarmurah #cadarhitamputih #cadarlove #bedding #bedsheetsmalaysiamurah #bedsheetsmurah #bedsheetsset #cadarcartoon #anak #bilikanak #kidsbedding #cadarbudak
Cadar + Comforter 7in1 🎉🎉 Stock Baru 🎉🎉 Lawa je warna crome ni kan 😘😘 4 sarung bantal 1 sarung bantal peluk 1 cadar 1 comforter RM 110 utk set 7in1 ni tau RM 110 sm FREE pos ss RM 10 pos Nak order, direct wasap ok gaisss ⤵⤵ www.wasap.my/+60146936921/CadarByRaRa7in1 #CadarByRaRa #cadar #cadarmurah #cadarviral #cadarmurahmalaysia #cadarset #cadarset6in1 #cadarcottonmurah #cadarcomfortermurah #cadaraizhuo #cadarborong #cadarhomestay #borongcadarmurahmalaysia #comforter #cadarsetcomforter #comfortersetmurah #cadarcomforterset #setcadarcomforter #setcadarmurah #cadarhitamputih #cadarlove #bedding #bedsheetsmalaysiamurah #bedsheetsmurah #bedsheetsset #cadarcartoon #anak #bilikanak #kidsbedding #cadarbudak
Cadar + Comforter 7in1 🎉🎉 Stock Baru 🎉🎉 Lawa je warna crome ni kan 😘😘 4 sarung bantal 1 sarung bantal peluk 1 cadar 1 comforter RM 110 utk set 7in1 ni tau RM 110 sm FREE pos ss RM 10 pos Nak order, direct wasap ok gaisss ⤵⤵ www.wasap.my/+60146936921/CadarByRaRa7in1 #CadarByRaRa #cadar #cadarmurah #cadarviral #cadarmurahmalaysia #cadarset #cadarset6in1 #cadarcottonmurah #cadarcomfortermurah #cadaraizhuo #cadarborong #cadarhomestay #borongcadarmurahmalaysia #comforter #cadarsetcomforter #comfortersetmurah #cadarcomforterset #setcadarcomforter #setcadarmurah #cadarhitamputih #cadarlove #bedding #bedsheetsmalaysiamurah #bedsheetsmurah #bedsheetsset #cadarcartoon #anak #bilikanak #kidsbedding #cadarbudak
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
SET COMFORTER HOTEL 7in1 . SET COMFORTER HOTEL 7in1 . 🎀SIZE KING / QUEEN . 🍁1 CADAR FITTED 🍁1 COMFORTER TEBAL 🍁4 SARUNG BANTAL BIASA 🍁1 SARUNG BANTAL PELUK . 🌷Kain cotton 🌷Lembut & tidak panas 🌷Queen fit to King . Berminat ? . DM/WA to order 013-6101132 . #cadarmurah #cadarcantik #cadarmampumilik #cadarpatchworkmurah #cadarmalaysia #cadarmurahmalaysia #cadartidur #patchworkmalaysia #cadarberkualiti #cadarcomforter #cadarhomestay #bedsheetmurahmalaysia #cadarcottonmurah #bedsheetmurah #cadar #cadarset #comforterset #cadarhotel #cadartermurah
Assalamualaikum semua...meh tengok real picture untuk cadar patchwork ropol brand JML..lawa tu. - Sebarang pertanyaan boleh whatsapp wati @ klik je link bio di atas➡0172667449