Close

#johor

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA:082284269576(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #magpahanggangwakas
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA:082284269576(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #magpahanggangwakas
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA:082284269576(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #magpahanggangwakas
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA:082284269576(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #magpahanggangwakas
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA:082284269576(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #magpahanggangwakas
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA:082284269576(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #magpahanggangwakas
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA:082284269576(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #magpahanggangwakas
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA:082284269576(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #magpahanggangwakas
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA:082284269576(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #magpahanggangwakas
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA:082284269576(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #magpahanggangwakas
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA:082284269576(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #magpahanggangwakas
Terima kasih dear customer kerana percaya dengan perkhidmatan di Hannan Medispa Johor dan dah grab Pakej dan Hannan Skincare..🤗 . Kenapa pilih yang lain kalau Hannan Medispa Johor ada dekat anda.. . Contact us👇🏻👇🏻👇🏻 ☎ Call / DM / Whatsapp kami SEKARANG di: . . +60136313826 +60136313826 +60136313826 . . #No1affordableMedispa #hannanmedispa #hannanmedispajohor #acne #pigmentation #medispa #beauty #skincare #flawless #cantikawalraya #beliyangoriginal #johor #johorbahru #jb #tampoi #bandarbaruuda #singapore #singaporean #woodlands #cantik #treatment
📍New Arrival📍⁣ ⁣ 🌸Vintage Plaid Off Shoulder Slim Dress⁣ ⁣ 🌸RM89.00⁣ ⁣ 🌸SKU :HFD 8373⁣ ⁣ Fabric: Polyester⁣ ⁣ Measurement:⁣ ⁣ Dimensions (in cm):⁣ ⁣ S: Bust 84, Waist 66, Hip 86, Length 93⁣ ⁣ M: Bust 88, Waist 70, Hip 90, Length 94⁣ ⁣ L: Bust 92, Waist 74, Hip 94, Length 95⁣ ⁣ XL: Bust 96, Waist 78, Hip 98, Length 96 . HOW TO ORDER? 1. KINDLY PLS DM US THE PICTURE OR LINK OF PRODUCT 2. CONTACT US VIA : 📲 : +60 10-9611 725 📧:herfashionboutique@gmail.com 🌐:www.herfashionboutique.com . . . . . . . . . #裙子 #clothes #fashionable #look #style #styleblogger #fashionstyle #fashiondaily #fashionlover #swag #malaysiaonlineshop #sarawak #sabah #trendy #fashiongram #lookoftheday #johor #perak #penang #outfitoftheday #fashionpost #newarrival #christmascollection
Cerita pagi tadi🚶 . . Pukul 8 siap2 nak pegi pos order cust dari Brunei yg grab 2balang untuk kawan dia dekat kelantan 🚗😍 . . Sampai jer pos laju,dia cakap sampul dah Sold out😨.huhuhhu kicicwa sis , harap2 nye restock lah dlm masa terdekat ni😭 . . So,sape2 yg nak join postage WS lelaju tau masih sempat lagi . . 📱01110759917 📲https://chocojarkelantan.wasap.my/
🇲🇾 RAMAI NAK KURUS, TAPI TAK TAHU CARA BETUL! . YANG NAK TAHU MACAM MANA NAK KURUS SEAWAL 2 MINGGU, TERUSKAN MEMBACA! . Minum setiap pagi selama sebulan Fat Burner XTIVE, korang akan turun berat badan sebanyak 5kg - 10kg. Berkesan seawal 2 MINGGU. Sudah ada beribu-ribu testimoni dalam group coaching kami. . Setiap pembelian PERCUMA group coaching seumur hidup. 4 orang coach yang akan guide korang sampai kurus secara SIHAT! . . . FAT BURNER XTIVE FREE SHAKER FREE POSTAGE FREE GUIDE DLM GROUP . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . 📲0129090181 📲0129090181 📲0129090181 . atau tekan link whatsap dekat ig bio profile saya . . postage 1malaysia . . poslaju . #tko #tko_nutrition #codshahalam #jk1m #jk1m12 #dietatkins #kurus #kelantan #terengganu #pahang #johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #kedah #perlis #sabah #sarawak #fatburnermega
Set 4 in 1 ! Semua orang wajib ada untuk dapatkan kulit yg sihat dan cantik. . Sebab produk Ainaa menggunakan bahan semulajadi yang selamat digunakan. . Nak dapatkan? Meh click link kat bio untuk order. 🤗🤗 . . . #nsateameyka #nsabatupahat #serumvirul #nsabeauty #johor #selamatdigunakan #ainacleanser #ainaserum #batupahatjohor
🇲🇾 RAMAI NAK KURUS, TAPI TAK TAHU CARA BETUL! . YANG NAK TAHU MACAM MANA NAK KURUS SEAWAL 2 MINGGU, TERUSKAN MEMBACA! . Minum setiap pagi selama sebulan Fat Burner XTIVE, korang akan turun berat badan sebanyak 5kg - 10kg. Berkesan seawal 2 MINGGU. Sudah ada beribu-ribu testimoni dalam group coaching kami. . Setiap pembelian PERCUMA group coaching seumur hidup. 4 orang coach yang akan guide korang sampai kurus secara SIHAT! . . . FAT BURNER XTIVE FREE SHAKER FREE POSTAGE FREE GUIDE DLM GROUP . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . 📲0129090181 📲0129090181 📲0129090181 . atau tekan link whatsap dekat ig bio profile saya . . postage 1malaysia . . poslaju . #tko #tko_nutrition #codshahalam #jk1m #jk1m12 #dietatkins #kurus #kelantan #terengganu #pahang #johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #kedah #perlis #sabah #sarawak #fatburnermega
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA:082284269576(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #magpahanggangwakas
・・・ Bila banyak makan refined carbohydrate, rasa mengantuk dan lapar berganti-ganti. . Ramai yang menyangka refined carbohydrate hanya gula sahaja, tetapi sebenarnya segala produk tepung dan nasi putih juga adalah refined carbohydrate. Kurangkan pengambilan refined carbohydrate. Gantikan dengan banyak kompleks carbohydrate seperti sayur sayuran. Buah buahan yang tidak manis boleh di ambil seperti jambu batu dan epal. Jangan fikirkan apa yang tak elok di makan, tetapi fikirkan banyaknya yang bagus di makan. Sebab hidup ini adalah pilihan. . Buat pendaftaran cepatt🔥🔥 Slot terhad! 1st come, 1st serve!! . Kalau nak cepat, klik link di bio ig coach utk detail program😊 👇👇👇 . @bittie_healthy @bittie_healthy . coach ana 📲 0193507801 Cabar diri anda! Beri peluang pada diri sendiri! . Mudahnya KURUS dengan ILMU permakanan dan TEAM SUPPORT . #bittie_healthy#teamckhaslina #everyoneloseweightonline#sweetdream #eatclean #healthyfood #halalbagmirafilzah #kuaci #abahtutu #pesanpadahati #teamckrosliza #teamnickihussein #kimchi #korea #johor #trengganu #brunei #iot #plussaiz #jubahbeso #dramasangat #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilza #saizxs #BIGWHY #akasia #azamkurus #makansampaikenyang
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA:082284269576(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #magpahanggangwakas
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA:082284269576(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #magpahanggangwakas
. 😍 TQ MY CUSTOMER . FOR SUPPORT DAN DATANG WALK IN KE BUTIK KAMI. DAN ADA YG DATANG DARI JAUH LAGI UNTUK KE BUTIK KAMI . MAAF JIKA ADA YG TERTINGGAL DI AMBIL GAMBAR YA. @batik_jawa_malaysia . BATIK JAWA MALAYSIA BUTIK . 😀 ALAMAT:- . F-26(A), TINGKAT SATU, KLUANG PARADE, NO. 2, JALAN SENTOL, 86000, KLUANG, JOHOR . ( ATAS KFC BERHADAPAN ATM MAYBANK ) . 😊 WAKTU BEROPERASI PADA :- . (BUKA) 10.30 PAGI HINGGA (TUTUP) 08.00 MALAM . TUTUP BUTIK PADA HARI (RABU) SAHAJA . 😘 Tq So Much For Support:- . ❤ Instagram:- @batik_jawa_malaysia 😀 Available Stock Follow ❤ Instagram:- @batikjawamalaysia_catalog . 💙 Facebook:- Batik Jawa Malaysia 😁Available Stock Follow 💙 Facebook:- batikjawamalaysiacatalog . #gengpakmaon #KemejaBatikLelaki #BatikLelaki #BatikSlimFit #BatikHighQuality #batikraya2019 #Malaysia #Johor #batikjawaindonesia #KluangParade #batikjawamalaysia #Kluang #BajuBatikIndonesia #kemejabatik #thebatikmovement #BatikLelakiMalaysia #OotdBatikJawa #KemejaBatikIndonesia #batikindonesia #batikviral #bmf . 📱WHATSAPP ONLY:- . Www.wasap.my/60167871096 . http://www.wasap.my/60167871096 (ADIP) .
Haaa ni la sebab kenapa ibu-ibu yg berpantang kene ada VDolly . Selain bagus untuk kesihatan dalaman,ia bagus utk menambah susu badan utk si kecil kita 😍🥰 . So jangan lupa. Dapatkan vdolly sebelum bersalin nanti ok . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp 📲 0193526632 📲 0193526632 📲 0193526632 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia, Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD . #trudolly #trufitz #trushape #fbeaushot #vdolly #fattzura #cantik #missfazura #flawless #putih #cerah #jerawat #dramasangat #jdt #johorbahru #johor #malaysia #malaysian #posseluruhmalaysia #singapore #kulitgelap #gojessmojess #kulitkusam #fitmalaysia #codjohorbahru #0193526632 #sayajual #kurusbadan #putihkulit
#BawalSouk #JuiceCollection Sudah ready utk terima tempahan. Sangat limited Material cotton viscose Saiz boleh di ubahsuai. Dari XS kepada XL Jom melibas bawal souk bersama² 😊 Amaran: stok limited..limited.. So, booking sekarang. #agenBCF_banting #putrajaya #cyberjaya #uitm #shahalam #selangor #kualalumpur #terengganu #melaka #johor #bazaronline #bazarpaknil #malaysia #postage #cod
Converse Dinoverse . RM140 . Size 35-39 . Free Pos . Pre-Order 10-15 Hari Waktu Bekerja Berminat??? DM/ WhatsApp 011-28661136 #sneakersdikaki #sayajualkasut #sneakersmalaysia #kasutmurah #kedaionlinemurah #johor #johorbahru #selangor #kualalumpur #penang #sabah #sarawak #melaka #perak
❤SMIGGLE MEGA SALES❤ . 📢PRICE EXCLUDE POSTAGE & PS FEES . 📢LIMITED STOCK . To purchase  Whatsapp or DM👇🏻 0139817120 . #unicorn #smigglemalaysia #smiggleps #smigglemurah #kualalumpur #selangor #melaka #johor #perak #kelantan #terengganu #pahang #penang #kedah #perlis #sabah #sarawak #brunei #cute #kids #mom #ibu #mama #backpack #schoolbag #baju #bajumurah #littletwinkies #kaison
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA:082284269576(FAST RESPON WA ) Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #magpahanggangwakas
Hi Dears, ✅PURPLE/BLACK: see brand on pictures. ✅size 20D/42D. ✅padded & underwire. ✅very like new. ✅price RM15. Postage: Poslaju: RM7 Semenanjung. RM12 Sabah/Sarawak. Whatapp@PM to order. #brabundlemurah #lingeriemurah #murahmeriah #prelovedfashion #bundlelikenew #johor
Rezeki, jika bukan pada duit, Allah mungkin bagi dengan kebebasan pada hutang, hati yang bahagia, keluarga yang penyayang, badan yang sihat, atau mungkin paling istimewa, doa yang dimakbulkan Allah. Jangan putus asa berusaha. Kita tak boleh give up. . . #lawak #lawakkerder #picture #ootd #picoftheday #johor #brunei #malaysia #indonesia #singapore #tiktok #tiktokmemes #musically #smulemalaysian #hairstyles #haircolour
PESANAN KHAS UNTUK MOMMY TO BE.. dah ready ke Jamu Modern ni. Superpowerful 🥳🤩 . Nak kembali cergas mcm sebelum mengandung, inilah jamu yg anda harus ada semasa berpantang! . Sebotol hanya RM59 dan dalam sebotol ada 30 biji utk 30 hari ☺️😊 . Jimat kan! Murah gila jamu ni. Rasa pun sedap gila. Rasa raspberry n wangi takde bau busuk jamu tauu jngan risau ☺️😉 . Jom dapatkan sekarang dari kami . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp 📲 0193526632 📲 0193526632 📲 0193526632 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia, Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD . #trudolly #trufitz #trushape #fbeaushot #vdolly #fattzura #cantik #missfazura #flawless #putih #cerah #jerawat #dramasangat #jdt #johorbahru #johor #malaysia #malaysian #posseluruhmalaysia #singapore #kulitgelap #gojessmojess #kulitkusam #fitmalaysia #codjohorbahru #0193526632 #sayajual #kurusbadan #putihkulit
. Best Sales 🙋 Item Ready Stock 🔥 🇲🇾 🇲🇾 Ada Sahabat2 Saya yang berminat 🙌 .. Details ada di bawah: ------------------------------------------------------------------------- 🔥 VINTAGE 90's JFA JAPAN NATIONAL TEAM 1996 HIRASE 9 PLAYER OFFICIAL Original T-shirt ------------------------------------------------------------------------- 🔴Available 🍓 🔴©copyrights 1996 JFA 🔴Size : L 🔴Pit : 22 inch 🔴Length : 29 inch 🔴Condition : 9.5/10 Terbaik👍 🔴Ada Tulan Tepi / Double Stitch 🔴Material : 100% Cotton 🔴Description: 💯% Original Bundle, No FAKE --------------------------------- . HARGA T-shirt : 💲-RM 40 PERCUMA POSTAGE POSLAJU (Tambah +RM5 Ke Sabah and Sarawak) ------------------------------------------------------------------------- 📳 ~FOR SERIUS BUYER Whatsapp ✆012-962-6292 🔥 http://Www.wasap.my/60129626292 ------------------------------------------------------------------------- . 📮PENGHANTARAN POSLAJU ✈✈ --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak. NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja). ☣ #bundlemalaya #sayajual #bajubundle #uptownshahalam #johor #sayajualmurah #politeknik #terlajaklaris #bazaarpaknil #igshopmalaysia #STREETWEARKL #uitm #putrajaya #jualbaju #jdt #bazaaronline #kkcity #sarawak #streetwearmalaysia #bajulelaki #brandbundle #tv3malaysia #skatemalaysia #bundleonline #instashopmalaysia #bundlemalaysia #sayajualonline #prelovedmalaysia #jualtshirtmurah #johorbahru
Antara bahan-bahan yang terdapat di dalam SAHI, KRASA & SAHI BOOSTER 👍👍👍 . 🐦Sarang burung 🍭Kurma 🍈Buah tin 🍒kismis 🍯madu. 🌸Sakura 🍇maqui berry 🌹rosehip 🌹rose 🌿aloevera 🍊vitamin C. 🍙rice bran 🍭probiotic . . Nak tahu lebih lanjut WHATSAPP 0125813904 ATAU KLIK LINK DI BIO ☝️☝️☝️, KOMEN NAK DI BAWAH PUN BOLEH 👇👇👇👇. Hurry up guys 😍😘 . . #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #sahisarangburung #teamsahi #sayajual #noradanish #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #kulim #terengganu #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysia #kualalumpur #ipoh #johor #sabah #shahalam #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #sayajualsupplement #supplementkulit #sabunjerawat #supplementmurah
🎒🎒🎒🎒🎒 *SCHOOL HOLIDAY 2019 PROMOTION!!*. . . 🏩 *HARD ROCK DESARU* 🛏 Superior King. . . 🗓Tarikh Booking : *19/11/19* SHJ. . 3/12/2019 : RM 499 4/12/2019 : RM 499 5/12/2019 : RM 499 6/12/2019 : RM 699 7/12/2019 : BAR 8/12/2019 : RM 499 9/12/2019 : RM 499 10/12/2019 : RM 499 11/12/2019 : RM 499 12/12/2019 : RM 499 13/12/2019 : RM 699 14/12/2019 : BAR 15/12/2019 : RM 489 16/12/2019 : RM 489 17/12/2019 : RM 489 18/12/2019 : RM 489 19/12/2019 : RM 489 20/12/2019 : RM 649 21/12/2019 : BAR 22/12/2019 : BAR 23/12/2019 : BAR 24/12/2019 : BAR 25/12/2019 : BAR 26/12/2019 : BAR 27/12/2019 : BAR 28/12/2019 : BAR 29/12/2019 : BAR 30/12/2019 : BAR 31/12/2019 : BAR. . . ------- *INFO TAMBAHAN* ▪Sila rujuk harga BAR untuk jenis bilik berbeza ▪Harga adalah *NETT WITH 2 BREAKFAST*. . . For any enquiries or booking ⤵️ www.wasap.my/60164267406/HARDROCKDESARU. . #hardrockdesaru #promosihotelmurah #desarucoastadventurewaterpark #pakejtravel4you #murah #agensahvouchermurah #johor #promosipercutianbajet #viralkan #jalanjalanjohor #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #onlinebooking #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosiraya2019 #mattafair #bazaar #authorisedtravelagent #hotelmurah #hardrockdesaru #hoteldesaru #promosipercutian2019 #bazaarpaknil #bazaaronline #hardrockdesarucoast
PRODUK LARIS!! Open Order setiap hari dan Delivery setiap hari sabtu di seluruh kawasan Johor; -Skudai -Pasir Gudang -Taman Daya Caj penghantaran Rm2-rm5(ikut tempat) dan minima order untuk 2 item keatas.. Untuk Order boleh DM atau terus contact nombor di bawah: 017-775 1828/017-787 0128 Order your cheesekut Now! 👍🏻 #chocojarmurah #chocolate #chocojar #chocojarsedap #johorbahru #johor #cheesekutsedap #cheesekut #cheesekutmurah #cheesekutoreo #cheesekutmilo #cheesekutnestum #cheesekutlovers #chocojarlover #skudai #skudaijohor #pasirgudang #pasirgudangjohor #tamandaya #tamandayajohor
🎉🎉SALE 🎉🎉 Baju letopppssss letoppsss Kita bagi murah murah haaa SALESS teroksss sampai hujung bulan ni sahaja naaa... BACA CAPTION untuk Details size mana yg available 🙇🏻‍♀️ . DINARA RM 100 Free Postage . Available size : M ✅ XL ✅ . 🌸Material: Cotton Strectchable + Net* 🌸 Zip behind & sleeve . . *👉There might be 3cm-4cm difference in the measurements given due to the different stretchable quality of the material and the way measurement is taken* Size S Shoulder 13.5" Bust 34" Armhole 18" Sleeves 22.5" Waist 28" Front Length 22" Back Length 29" Skirt Waist 25"-35" Hips 36" Length 41" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Size M Shoulder 14.5" Bust 36" Armhole 19" Sleeves 23" Waist 32" Front Length 23" Back Length 29" Skirt Waist 28"-38" Hips 38" Length 41" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Size XL Shoulder 16" Bust 43" Armhole 22" Sleeves 23" Waist 38" Front Length 24.5" Back Length 30" Skirt Waist 29"-39" Hips 43" Length 41" . . #impiankitaboutique #explorepage #bajuraya #kurungmodern #kajang #bangi #bandarbarubangi #fattzura #ctdk #bajurayamurah #bazarpaknil #einaazman #moodrepublik #kualalumpur #selangor #pahang #negerisembilan #perak #kedah #johor #perlis #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #kebayabatik #mirafilzah #neelofa #fattzurafairytale👨‍💼👰
Untuk kepastian bagi yang ragu-ragu dengan produk Ainaa, boleh semak dengan KKM tau. . Sebab produk Ainaa dah dapat kelulusan dari KKM dan lab test serta mendapat sijil Halal dari Jakim. ☺️ . . . #nsateameyka #nsabatupahat #serumvirul #nsabeauty #johor #selamatdigunakan #ainacleanser #ainaserum #batupahatjohor
Salam Sejahtera, Apa kabar, Assalamualaikum, 大家好, 안녕하세요, Como estas. Iaitu bahasa Malaysia, bahasa Indonesia, bahasa Arab, bahasa Cina, bahasa Korea dengan bahasa Sepanyol.
Nike Air Max 90 Essential . RM170 . Size 36-45 . Free Pos . Pre-Order 10-15 Hari Waktu Bekerja Berminat??? DM/ WhatsApp 011-28661136 #sneakersdikaki #sayajualkasut #sneakersmalaysia #kasutmurah #kedaionlinemurah #johor #johorbahru #selangor #kualalumpur #penang #sabah #sarawak #melaka #perak
FEEDBACK CUSTOMER Suspend je customer ni, sempat lagi ya melawak 😆 terus repeat order tau uolls! 🙈 so apa lagi??? Jom order! Open Order setiap hari dan Delivery setiap hari sabtu di seluruh kawasan Johor; -Skudai -Pasir Gudang -Taman Daya Caj penghantaran Rm2-rm5(ikut tempat) dan minima order untuk 2 item keatas.. Untuk Order boleh DM atau terus contact nombor di bawah: 017-775 1828/017-787 0128 Order your cheesekut Now! 👍🏻 #chocojarmurah #chocolate #chocojar #chocojarsedap #johorbahru #johor #cheesekutsedap #cheesekut #cheesekutmurah #cheesekutoreo #cheesekutmilo #cheesekutnestum #cheesekutlovers #chocojarlover #skudai #skudaijohor #pasirgudang #pasirgudangjohor #tamandaya #tamandayajohor
❤SMIGGLE MEGA SALES❤ . 📢PRICE EXCLUDE POSTAGE & PS FEES . 📢LIMITED STOCK . To purchase  Whatsapp or DM👇🏻 0139817120 . #unicorn #smigglemalaysia #smiggleps #smigglemurah #kualalumpur #selangor #melaka #johor #perak #kelantan #terengganu #pahang #penang #kedah #perlis #sabah #sarawak #brunei #cute #kids #mom #ibu #mama #backpack #schoolbag #baju #bajumurah #littletwinkies #kaison
. SALAM 1 MALAYSIA . NOVEMBER 2019 . ❤ POSTAGE BULAN NI (19/11/2019) 😁TQ 🤲 ALHAMDULILAH . "TAHUN BARU AZAM BARU" . 😍 Terima Kasih Kepada Semua Customer @batik_jawa_malaysia Yg Setia Menunggu. Kami Berikan Anda Yg Terbaik. Tq So Much Support @batik_jawa_malaysia . 😘 Tq So Much For Support:- . ❤ Instagram:- @batik_jawa_malaysia 😀 Available Stock Follow ❤ Instagram:- @batikjawamalaysia_catalog . 💙 Facebook:- Batik Jawa Malaysia 😁Available Stock Follow 💙 Facebook:- batikjawamalaysiacatalog . #Poslaju #gengpakmaon #KemejaBatikLelaki #BatikHighQuality #BatikModern #BatikViral #MotifViral #batikraya2019 #sayangimalaysiaku #batikmodern #batikmurah #hlive #Meletop #viral #batikjawaindonesia #Johor #batikjawamalaysia #Kluang #KemejaBatikJawaLelaki #batikindonesia #bmf . 📱 PLEASE WHATSAPP : . Www.wasap.my/60167871096 . http://www.wasap.my/60167871096 (ADIP) .
Ainaa Sunscreen menggunakan bahan semula jadi. So untuk mereka yang meragui Ainaa Sunscreen, boleh semak dengan KKM. . Produk Ainaa dah dapat kelulusan dari KKM dan lab test serta mendapat sijil Halal dari Jakim. So, jangan ragu-ragu lagi okeh! 🤗 . . . #nsateameyka #nsabatupahat #serumvirul #nsabeauty #johor #selamatdigunakan #ainacleanser #ainaserum #batupahatjohor
❤SMIGGLE MEGA SALES❤ . 📢PRICE EXCLUDE POSTAGE & PS FEES . 📢LIMITED STOCK . To purchase  Whatsapp or DM👇🏻 0139817120 . #unicorn #smigglemalaysia #smiggleps #smigglemurah #kualalumpur #selangor #melaka #johor #perak #kelantan #terengganu #pahang #penang #kedah #perlis #sabah #sarawak #brunei #cute #kids #mom #ibu #mama #backpack #schoolbag #baju #bajumurah #littletwinkies #kaison
Anyone yang masih ragu-ragu dengan Ainaa Serum, boleh semak dengan KKM. Produk Ainaa dah dapat kelulusan dari KKM tau, dan lab test serta mendapat sijil Halal dari Jakim. So, apa risau lagi? 🤔 . . . #nsateameyka #nsabatupahat #serumvirul #nsabeauty #johor #selamatdigunakan #ainacleanser #ainaserum #batupahatjohor
Pandangan Pertama Hati Terpikat 😻🍭 Koleksi Tudung Rare & Superb Cute New arrival today . Kedai Ariana buka hari ini dari jam 12 tengahari hingga 8 malam. . Pembelian online shop sila wasap.my/+6738800590
Sara Hijab didatangi dengan material chiffon wool yang sememang nya sejukk je pakai. Pekak tak pakai? Serius tak okay. Korang suka S A L E S kan? Boleh drop number dekat comment nanti team kami hubungi uolss. Warna dah banyak sold out ya. Jadi cepat pantas bertindak! #awningmestionpoint #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #sarawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #pahang #melaka #penang #kedah #perak #negerisembilan #setiaalam #wangsamaju #setiawangsa
🍒KURUNG LAIQA 7.0🍒⁣ ⁣ CEPAT GRAB SEBELUM KEHABISAN STOK.. SEBAB LIMITED SANGAT2..⁣ ⁣ Kurung Laiqa 7.0👇⁣ ✔Material lycra,sejuk⁣ ✔Ironless, x pyh gosok.. Capai, sarung... Siap..jimat masa 💃🏻⁣ ✔Nursing (zip tgh dada) & mesra wudhu⁣ ✔Ada poket dikanan baju blh ltk kunci,tisu & duit⁣ ✔Ada 7 warna , semua cantik 😍⁣ ✔Pinggang kain full getah, blh stretch lebih 4-5"⁣ ✔Saiz s,m,l,xl,2xl,3xl⁣ ⁣ 💰RM109 FREE POS 😱⁣ ⁣ ⁣ MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ⁣ TEKAN LINK NI👇⁣⁣⁣⁣ www.wasap.my/60199847249/Kurung_Laiqa7.0⁣ ⁣ ⁣ Jom follow Instagram kami👇 ⁣⁣⁣⁣ https://www.instagram.com/nadaliti_collection/⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Join Channel Telegram Kami 👇⁣⁣⁣⁣ https://t.me/JubahDressBlouse_Muslimah⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Tq😘
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱 WA : +6288262816054(FAST RESPON WA ) @best.payudara_store Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
Converse Colorblock . RM130 . Size 35-39 . Free Pos . Pre-Order 10-15 Hari Waktu Bekerja Berminat??? DM/ WhatsApp 011-28661136 #sneakersdikaki #sayajualkasut #sneakersmalaysia #kasutmurah #kedaionlinemurah #johor #johorbahru #selangor #kualalumpur #penang #sabah #sarawak #melaka #perak
NAMPAK KURUS TAPI SEBENARNYAAAA......😱 . Haa, korang jangan tak tau. Ramai tau yang mengalami masalah TOFI ni. Thin outside tapi fat inside. . Sebab lemak bawah kulit x banyak tp lemak yang selaput organ tu masyaAllaahhh... 😱 . Sebab tu lah bila naik tangga pun mengah walaupun kurus. . Haaa, nak tau tak cara untuk turunkan lemak dalam salur darah dan yang selaput organ ni? 😍😍😍 . ‘Turn on’ notification @zaza.nasir untuk dapatkan tips turunkan berat badan. 🔥🔥🔥 . INTAKE DECEMBER SUDAH DIBUKA‼️ Klik link di bio ig @zaza.nasir untuk mendaftar✅ Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 😍😍😍 . Coach Zaza Nasir ➡️ +6182055449 *Total Lost 7kg* | Age 35 . *Individual results are not typical and may vary . . #kesihatan #hiking #terlajaklaris #uiam #iium #malaysia #eatclean #intermittentfasting #weightlosschallengeonline #ctdk #airasia #kakimakan #suriafm #erafm #tipsdiet #hiburan #dietatkins #tempahan #negaraku #kekbatik #brownieskedut #bazaaronline #kedah #johor #bakarlemak #dakwahislam #bajukahwin
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱 WA : +6288262816054(FAST RESPON WA ) @best.payudara_store Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱 WA : +6288262816054(FAST RESPON WA ) @best.payudara_store Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
Rebate habis promotion!! Bawa motor dulu, bayar kemudian! Thanks boss for support us! Honda Dash 125! Promotion keep on going! Faster grab it now! #trmotorworld #honda #hondaboonsiew #dash125 #johor #johorbahru #motorsikal #jualbelimotor #aeoncredit #chailease
Lotion Lipocut mampu menghilangkan lemak degil di bahagian yang kita inginkan paha lengan perut tempat menebal lemak-lemal tue..😱😱. Jangan risau Lipocut kan hadooo...Sapu-sapu je dah hilang lemak tepu tue.. . . Jom apa lagi kita cuba sapu-sapu terus hilang.💃🏾💃🏾 Whatsapp sekarang📱012-3213910 . . #lipocut #codlipocut #hotcream #lotionpanas #lipocutfeedback #ibumengandung #putrajaya #lipocutnerrys #serikembangan #malaysia #selangor #kualalumpur #johor #penang #ibuberpantang #wanita #kelantan #pahang #perlis #melaka #ibumenyusu #selulit #breastfeedingmom #nakhilangperutbuncit #nakramping #lemakdegil #viral #lakukeras
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📲WA : 0813-6207-8459 (FAST RESPON WA ) @dr.laras_kesehatan_payudara.id Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
[ IMBAS KEMBALI ] Mengimbas kembali sejarah Sambutan Hari Peladang yang pertama pada 6 Ogos 1975 yang telah dirasmikan oleh Allahyarham Tun Hj Abdul Razak Hussin, Mantan Perdana Menteri Malaysia ke-2. . Marilah kita bersama-sama turut serta dalam pelbagai aktiviti menarik sempena sambutan Hari Peladang, Penternak dan Nelayan Kebangsaan 2019 ini! . 🗓 28 November - 1 Disember 2019 🕰 10.00 pagi - 10.00 malam 📍 Angsana Johor Bahru Mall Jumpa anda di sana! #hppnk2019 #lpp #moa #johor #johorbahru #peladangjohor #peladangmuda #plazaangsana #haripeladangpenternakdannelayankebangsaan #haripeladangpenternakdannelayan #malaysia #eusahawan #agroforestry #malaysiaagriculture #agromalaysia #makanankitamasadepankita #ourfoodourfuture #lembagapertubuhanpeladang #lppmalaysia
🚨🎉 CELEBRATING 20K GIVEAWAY 🎉🚨 To celebrate our 20K followers , we want to give one lucky winner a skincare bundle to pamper & show love to their skin worth over RM350 | as shown in photos! ✨ Keep reading to learn how to enter ! TO ENTER: 1. Follow us @naetisbeauty 2. Like this posts. 3. Tag one friend in the comments. The more friends you tag, the more chances you get! 4. Share this post tagging us on your Stories! 5. Go crazy & like at least 5 of our recent photos on @naetisbeauty In this bundle include Original Coffee Scrub, Facial Soap , Face Clay Mask , 100% Pure Argan Oil , Anti Aging Essence & Rose Glow Hydrating Mask. Its our way of saying thank you for being part of the NAETIS fam 😘 DONT MISS OUT & ENTER NOW ! SPREAD THE LOVE 💕 Ends 3/12/19 at 11:59 PM . NO PURCHASE NECESSARY. You must be 18 or over to enter. No giveaway only accounts. Follow/unfollow will be monitored. Odds of winning depend on the total number of eligible entries received. Opened for Malaysian only.
. ALHAMDULILLAH. SEJAK PAKAI DYAS SKIN SEMAKIN HELOK! PARUT PUN NON HADO. APA YANG PENTING GAISSS? YASSS KONSISTEN IS A KEY YA. BERMINAT? LET’S WHATSAPP SIS SEKARANG . Botol besar RM29.90 Botol kecil RM14.00 . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes
♡ Segala Puji Bagi Allah ♡ ... yang sempat dirakam, TERIMAKASIH. . ROADTAX + insurans siap.. Sila hubungi kami utk respon cepat 😊 RENEW INSURANCE/TAKAFUL DAN ROADTAX DGN KAMI #RoadtaxSEGERAkepintu ---------------------------------------------------------------- Urusan yg Cepat✔ Mudah✔ Selamat✔ dan Dipercayai 💯✔ Semudah 1, 2, 3 1. Quotation / Sebut Harga ✉📠📑 2. Buat Payment 💲💳 3. Roadtax Siap ✔ Call | SMS | Whatsapp 📱 010-4097966 Kak Izza 📱 010-4097966 Kak Izza . Quick whatsapp, sebutharga PERCUMA. just klik jer ... http://www.wasap.my/+60104097966/nakrenew http://www.wasap.my/+60104097966/nakrenew http://www.wasap.my/+60104097966/nakrenew 🚘🚗🚖🚔🚐🚚🚢🚘🚗🚖🚔🚐🚚🚁🚘🚗🚖🚔 #klang #meru #jalankebun #rembau #tampin #kota #amanperdana #johor #seremban #senawang #kualaselangor #jeram #sgbesar #tanjongkarang #seluruhmalaysia #renew #MedicalCard #Hibah #Persaraan #FreeSebutharga #FreePostage #FreeTowing #roadtax #insuran #roadtaxmurah #insuranmurah #renewroadtax #roadtaxsegerakepintu
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📲WA : 0813-6207-8459 (FAST RESPON WA ) @dr.laras_kesehatan_payudara.id Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
918kiss👑 👑 🎉 MoneyFever🔥 In RM.100.00👈 Out RM.3400.00🎉 🎉 HARI NI ONG!ONG!ONG! Tahniah Customer Dapat 【ONG !!!】🎉👏 Contact Kami Sekarang😘24Hours Online👍 Whatsapp : 0176531271 Wechat : CGD9388 TELEGRAM : 0176531271 ﹉﹉﹉﹉﹉﹉﹉﹉﹉﹉ #Johor #puchong #ipoh #kajang #melaka #slimriver #tanjungmalim #kuantan #terengganu #kotabahru #cyberjaya #cheras #titanium #satria #turbo #IVTEC #vtec #honda #hondata #tomei #hks #ABT #4age #orc #ogura #carbon
Order lain2 design atau 2 design yang sama anda akn dapat FREE POSTAGE 😍😘 . AFEEYA & AMMARA KURUNG 💕 . ⏺Material: High Quality Korean Moss Creepe (Streachable) ⏺ Ironless ⏺Cutting A (Kembang Bawah) ⏺Nursing Friendly Zip ⏺Side Pocket(Kanan) ⏺Span Bahu ⏺Cuff Tangan ⏺Kain Cutting Duyung Loose ⏺Pregnant Boleh Pakai . **Terdapat pelbagai pilihan warna dan saiz . Dapatkan sekarang di @tshirt.muslimah scha . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysia #bazarpaknil #sayajualonline #kualalumpur #igshopmalaysia #like #murah #bajuraya #visitmyig #trustedseller #bajumurah #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungironless #selangor #igshop #instashopmalaysia #lokalah #instashop #shahalam #bazaaronline #uitm #johor #kasutmurah #ootd #kelantan #neelofa
Pastikan original baru beli tauu. Boleh semak untuk kepastian. Yang penting produk Ainaa selamat digunakan. 🤗 . . . #nsateameyka #nsabatupahat #serumvirul #nsabeauty #johor #selamatdigunakan #ainacleanser #ainaserum #batupahatjohor
UNTUK DIJUAL HONDA ODYSSEY 2.4AT ABSOLUTE 2004TH CASH ON RM33,500 Used-like new!!! . _______________________________ WHATSAPP 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60187734365 http://www.wasap.my/60187734365 http://www.wasap.my/60187734365 #keretauntukdijual #keretauntukabah #keretauntuksemua #hondaodyssey #hondaoddysey #vtec #vtec_society #keretamurah #murmur #kereta #car #honda #carforsale #fotokeretakita #johor