#kick

3,267,754 posts

Воплотил свою детскую мечту, снял один из самых крутых моментов фильма «Онг Бак» 😱🥋📽 ⠀ @one_day9511 - как всегда на высоте 💪 • • • #wushu #wushusanda #kickboxing #kick #jiujitsu #jiujitsu_videos #shaolin #judo #kravmaga #kravmagaglobal #martialarts #martialartslife #martialartstricking #tricking #jeetkunedo #fightclub #kungfu #hapkido #ongbak #gymshark #krasnodar #krasnodartrick #scpu #flyzone #karatedo
Бугун проф боксчимиз реванш жангида рингга кўтарилади Бугун Қозоғистоннинг Алмати шаҳридаги "Almaty Arena"да профессионал бокс кечаси ўтказилади. Оқшом доирасидаги қизиқарли жангларнинг бири ҳамюртимиз Улуғбек Ҳақбердиев иштирокида бўлиб ўтади. Профессионал бокснинг 72,6 кг, яъни ўрта вазн тоифасида ўз жангларини ўтказиб келаётган Улуғбек бугун реванш жангида иштирок этади. Ҳақбердиев олти раундга мўлжалланган жангда россиялик Карен Аветисянга қарши рингга кўтарилади. Бу икки боксчи 2017 йилнинг 4 март куни Россиянинг Краснодар ўлкасида ўзаро тўқнаш келишганди. Ўшанда дебют жангини ўтказган Улуғбек рақибини мағлубиятга учратган эди. Бугун чарм қўлқоп устамиз яна бир бор рақибини мағлуб этишга уриниб кўради. Бугунги жанг Ҳақбердиев учун проф рингдаги олтинчиси бўлади. Самарқандлик боксчимиз шу кунгача ўтказилган 5та жангнинг барчасида ғалаба қозонган. Учта жанг муддатидан аввал якунланган. Таққослаш учун, 35 ёшли Карен Аветисян шу кунгача 35та жанг ўтказган. 22та жангда мағлубият аламини тотиб кўрган, 3таси нокаут билан. 4та жангда дуранг натижа қайд этилган. Бор йўғи 9та жангда ғалаба зафар қучган. 4та жангда рақибларини нокаутга учратган. 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 ✏ ️Пишите комментарии 👥 Отмечайте друзей ⬆ Подпишитесь 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 ✅ @strong_uzbekistan@khaqberdiev_ 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 #stronguzbekistan #sport #active #fit #uzbekistan #soccer #basketball #mma #uzbekistan #balls #ufc #game #games #crowd #fans #mmauzbekistan #playing #bellator #field #green #grass #score #wrestling #action #kick #throw #boxing #win #winning
#0324 . 매주 금요일 시범파견 교육 ✅ 뿌듯하고 의미있는 경험 ! . 성민이랑 😉 @5sung_min . . . #taekwondo #team #kick #태권도 #시범 #교육 #시범단 #운동선수 #용인대 #태권도학과 #interiordesign #fff #f4f
🥊🥊🏃🏽‍♀️🏋🏽‍♀️✌🏿 #spor #fitness #kickbox #kick #boxing #instagram #like #photo #zumba #body #spinning #yoga #smile
Hey readers, So lately this weather has been really shit (I live in Australia 🇦🇺) it’s sooo damn hot. Like not heat hot but that sticky, muggy, humid hot. I honestly can’t take it. But anyway, to add to the heat I got another fire 🔥 music producer I want you all to meet. @kyto_beats who I mentioned before. He’s from France, started making beats 2 年前發佈 but took it seriously a 年前發佈. He’s 18 years old and is currently in engineering school 🤯. Be sure to check him out, link up and like his stuff. Also, I’m still figuring out the layering of each post, so bare with me as you might be seeing a lot of changes in the posts that are yet to come. Enjoy ✌️Shoutout my friends at @canva #musicblog #blog #hiphop #looperman #dreamers #beatmakers #musicproducer #lofihiphop #rappers #rap #bass #kick #drums #snare #808s #blog #picoftheday #instadaily #live #love #life #follow #share #like #repost
Still on a buzz from the amazing #Yokkao show last night and feeling more fired up than ever 👊👊💪🏻 - it’s allllll coming together! Strong, fit & almost there now ready to do the biz on the huge #MTGP show in less than 2 weeks time!! 💪🏻👊🙌🏻🐯🥇 Huge huge thanks for the support along my training journey from my WMT Family @ragedesigns11 & @bodysculpt_tc . Still work to do but the plan is alll on track & I’m prepared to train harder than ever to do what’s needed! ✌️👊 #warriormuaythai #WMT #warrior #muaythai #nofear #bodysculpt #ragedesigns #donatellositalianristorante #sponsor #fullthairules #theroadtoMTGP #muaythaigrandprix #Lean #strong #strength #kick #elbow #thailand #thaiboxer #fightcamp #tiger #positivemind #mentalaswellasphysical #girlfighter #traintowin #britishtitle
Which friend can do this? 🤭⚽️ 🌍 Follow @playtekkers for more! @jordanfootstyle
Juventus have given up on Matthijs De Ligt The Juventus Sporting Director will watch the Portugal-Serbia game to scout Benfica defender, Ruben Dias They have turned their attentions on to the Portuguese player because they know that De Ligt prefers Barca. - - - - - - ❗️Follow 👉 @blaugranaxnews for more❤️💙 - - - - - - #instafutbol #followforfollowback #likesforlikes #feiertag #bvbbmg
Practicing to kick birds 🐦 📷: @morteza_ali16 . . . . . . . . . . . #sidekick #yeopchagi #taekwondo #tkd #taekwondogirl #kick competition #flexible #flexibility #跆拳道 #태권도
⚽Imatges de les VII Jornades @nacsport Networking a #Madrid , amb la participació de l'analista de la @uefigueres José Luis de los Reyes Gordillo (@gordillo6 ), al costat dels principals clubs estatals! #juntsfemUEF 🔵⚪🔵 Delighted so many of Spain's smartest soccer #analysts could attend our VIIINacsportNetworking #event earlier this #week . Here you can see a few #images of the #day . Encantados de ver a muchos de los más brillantes #analistas de #fútbol de #España asistir al VIII Nacsport #Networking este #miércoles . Aquí podéis ver algunas #imágenes de la #jornada . #soccer #ball #futbol #futball #kick #pass #shoot #score #goal #field #net #team #soccerball #instafutbol #soccergame #fifa
Haloo semuanya 😃 !!! siapa nih yang mau di ajarin Tricking sama kang Spidy . Buat Teman2 yang ingin Belajar Tricking kamu bisa ikut HYPERHAKEN TRICKING ACADEMY . Kalian akan di ajarkan dari Basic sampai bisa loh !!! dan tentunnya kalian akan di bimbing langsung oleh Ahlinya, kalian tidak perlu kawatir karena tempat latihannya pun Aman dan Nyaman ( full Matras ) . Untuk Registration Bisa langsung hubungi Admin atau bisa langsung datang ke Rawamangun Squer Lantai 5 setiap hari RABU dan KAMIS jam 7 malam . Bisa juga Registration langsung via Whatsapp ke Ka Nessa : 087741473647 ( @dw.nessa ) Thank you Berat Buat Bang @otnielmarlon yang udah buatin Video ini 🙏🙏🙏😍😍😍 . Video by : @otnielmarlon #tricking #trickingjakarta #IVGSport #ivgsport #indovidgram #martialarts #style #trickingindonesia #tricking_shoutout #tricking #trick #kick #kick720 #720 #karate #taekwondoindonesia #taekwondoworld #taekwondo #flip #indovidgram #martialarts #capoeira #capoeiraindonesia #trickingindonesia #tricking #tumbling @indovidgram #trick #tric #parkour #parkourindonesia #parkourlife #free #freedom #freeran #freerunning #beastugis
#SaturdaySpecials Watch #Tollywood dramas : @nameisnani 's #BheemliKabadiJattu , @raviteja_2628 's #Kick and #RamCharan 's #Brucelee streaming on #TBO today at https://t.co/ohTBdmrNXX
Fun time at the rugby last night.... #stjamespark #falcons #newcastle #bae #scrum #kick #twopinters #winner
Salam Cuti Guys..👑 Woww Giveaway 28.0 datang lagi🥳 Guys jom join giveaway dripda igshop @kickversatile1 ... kualiti memang terbaikk👍🏽👍🏽 service sangat tip top,baik dan tak pernah mengecewakan💯💯trusted seller 👍🏽😍😍 kalo beli kasut dapat sekali dengan free gift dan free postage bgi kwsan semenanjung Malaysia🇲🇾pergghhhhh..... kasut copy ori memng sebiji sama dengan yg original💯Jadi bila kita pakai kasut dan beraksi di atas padang... kita akan bermain seakan-akan Neymar,Messi🤩 @kickversatile1 Ini memng terbaikk👍🏽 Jadi tak perlu ragu² kalau @kickversatile1 ni scammer atau penipu..😱🗣🗣Perghh memng padu ahhh@kickversatile1 ...... Banyak dh feedback dri ramai customer.. memng memuaskan hati😊 Sudah bnyak igshop yg menjual kasut bola copy ori ni.. tpi @kickversatile1 tetap mnjadi pilihan saya❣❣ Harga kasut di @kickversatile1 memng murah dan menakjubkan😍 harga memng mampu milik💵 Kasut semua ready stock dan dalam masa [email protected] hari je barang akan sampai depan pintu rumah🏠 Come on guys sama² kita support @kickversatile1 ye🥰🥰 So Apa tunggu lagi cepat pergi ke igshop @kickversatile1 untuk order kasut dengan harga yg sngt murah😁😁..Jom join giveaway drpd @kickversatile1 untuk dpatkan free kasut bola👟👟 Gudluck guys.... Last sekali,kepada sesiapa yang nak berhipster boleh la follow dan usha igshop @kvsneakers... topi dia serius memng lawo dan padu🧢.. lgi² time musim panas ni baik korang dpatkan di @kvsneakers.. Kalo korang nak dpatkan jersi yg branded dan lawo boleh dpatkan di@kvjerseys... serius jersi dia memng mengancam dan merecik💦🔥 dah la copy ori.. harga memng murah gilerr la🙀 semua ready stock🤙🏽So apa tunggu lagi bossku,jom follow @kickversatile1 @kvjerseys @kvsneakers 👕👟🧢 #Malaysia #Kasutbola #kasutfutsal #football #futsal #kasutmurah #original #kasutmalaysia #bossku #maluapabossku #merecikhawau #2019 #kickers #ball #nike #adidas #puma #mizuno #cr #messi #kick #dybala #neymar
⚽️ Gravina è positivo e commenta così la vittoria dell'Italia: "Il risultato di ieri sera è stato positivo, abbiamo aperto un ciclo con Mancini e speriamo di continuare così" #lgs #worldcup #instagood #follow4follow #l4l #likeforlike #instadaily @rocket_hastags #like4like #team #lfl #instalikesandfollowers4u #f4f #soccerball #score #kick #instalike #soccer #followforfollow #fifa #goal #ball #footballplayer #love #soccergame #photooftheday #fff
❎Если поддерживайте эту Легенду, то отправь это видео своим друзьям❎ ________________________________ ❎Poly support this legend, then this video is your friends❎
Préparation de @zazapaname avant ses assauts pour le #championna de #france #kick #light
⚽️ Mancini commenta la vittoria di ieri sera contro la Finlandia: "Non era una partita facile. All'inizio loro si sono chiusi, abbiamo fatto qualche errore ma ancora dobbiamo crescere" #lgs #worldcup #instagood #follow4follow #l4l #likeforlike #instadaily @rocket_hastags #like4like #team #lfl #instalikesandfollowers4u #f4f #soccerball #score #kick #instalike #soccer #followforfollow #fifa #goal #ball #footballplayer #love #soccergame #photooftheday #fff
⚡️КОНОР И ХАБИБ РАЗГОВАРИВАЮТ ВО ВРЕМЯ БОЯ👊🏻🔥 💥КОНОР МАКГРЕГОР💥 ❤️С Вас Лайк, друзья😉 💬Пишите своё мнение об этом бое в комментариях👍🏻 🔹Подписывайтесь на нас @umf.tm
Así como cuando quieres que te incluyan en el juego de grandes, pero por más que alegues, no lo hacen 😞 • • •• #marcovm #soccer #football #toptags #sport #ball #pitch #goal #score #kick #kicking #game #crowd #fan #fans #club #play #playing #fun #footballgame #footballplayer #sports #grass #green #net #player
Ci sono attimi per cui ho deciso valga la pena vivere. Frazioni di secondo che mi riempiono il petto, o le tette, dipende dai punti di vista. In quel preciso istante tutto si ferma, nulla conta di più, solo NOI. Non serve nient’altro, un ultimo bacio alla traversa, il gol. Poi ditemi se così vale eh?! Clap, clap. 👏🏻👏🏻 😌⚽️💪🏻🤭👈🏻🙆🏼‍♀️💥🎯💚 . . . #freekick #kick #chefaticalavitadabomber #calciodipunizione #3point #cgdscalciofemminilemisinto #cronachedispogliatoio #alltogether #lovethisgame #esultanza #matchday #goal #ilcalcioèdichiloama #csimilano #soccerlife #calciofemminile #calciomania #applausiperme #moodoftheday #top #team #picoftheday #girlpower #soccer #instafootball #football #applausi #likeforlike #bomber #soccergame Thanks to @christian23 📹🙏🏻
I’m Greig, I run the @fightfiit sessions. I like to introduce myself sporadically, so people know what I look like and my name for when we speak and/or meet. @fightfiit Has been running for almost 9 months now and has really surprised me with the speed it has grown, the reaction it gets on line, and the opportunities it has given me. The things Im most pleased with are the improvements all the people I train with have and are making. People have been daring enough to message me to begin with and because we train together often they are making improvements all the time. If I have a training tip for you it would be to get started! Doesn’t matter if it’s with me, or someone else. Boxing, weight lifting, going a run, or a walk.....doesn’t matter, just get started!
رسمياً: فلامينغو البرازيلي يتعاقد مع الظهير الايمن البرازيلي رافينها من بايرن ميونخ لمدة سنتين #soccer #ball #futbol #TagsForLikes #futball #kick #pass #shoot #score #goal #field #TFLers #net #team #soccerball #photooftheday #instafutbol #instagood #grass #run #soccergame #fifa #worldcup
شاید الان جایی که باید باشم نیستم اما خدا را شکر که جایی که بهش عادت کرده باشم هم نیستم Tamrin ba shoma eftekhare ostadaye golam @alidadi444 @alidadi90 #kungfu #kickboxing #morabi #eshgh #esfahan #gym @a.salehi6604 @meysam801 @mohammad_taheria @ali.toa313 #boxing #razmi #mma #ufs #fighters #baharestan #isfahan #iran #eshgh #karate #tkd #kickboxingworkout #kick #کیک_بوکسینگ #بوکسور
next page →