Close

#penang

20kg already done 🔥🔥 . Nak berstyle pun senang, tak risau nampak besar ke apa. And terus nampak muda 🥰 . Bagi yg rasa nak buang jugak 20kg bermula season depan, anda dah boleh register dan start the journey, bersama kami online program . Meal plan, guide, nutrition , groceries list dan fitness akan disediakan untuk u all. Dan u can start dgn simple dan dari rumah anda 💪🔥 . Click link di bio IG saya @fitness_farahfaa untuk details dan pendaftaran 💪🏻 . #lostweight21days #youcanloseweightfromhome ⠀⠀ #teamnickhinhussien⠀⠀ ⠀⠀ Coach Farahfaa - 📲 016-5368715 . #jomkurus #caranakkurus #caradiet #tipskuruscepat #dietkalori #dietfood #daboba #bobamilktea #puteriyangditukar #dramasurikatriana #cemburuseorangperempuan #tv3 #diet #zumba #aerobics #hijabstyle #hijabmurah #bajumurah #sales #makeuptutorial #fitness #gymandfitness #foodhunter #onlinecoach #penang
This wonderful hawker stall-holder st the Cecil Street Market in Penang makes a mean char kway teo! Just ask for no meat/seafood/egg and you’ll be in Malay vegan paradise! . . . #vegantravel #vegeteriantraveller #charkwayteow #penang #penangfood #noodles #noods #cecilstreetmarket #whatveganseat #travelphotography #travel #malaysianfood #malaysia
#customizedorder Man's Long Wallet & Phone Case 《 Leather Customized Order 》 ※ Man's Wallet & Phone Case • Leather : Cow Belly natural Brown • Thread : Beige • Edge : Dark Brown +Glossy • Requests - 6 card slots - 1 Pocket - 2 Opened holder - Embossing - Phone case : phone lifts automatically when pulling the string ▫️ ▫️ ▫️ ⚜ PIEONADA Handcraft ⚜ 🔹️Leather, Korean Art Candle, Aroma Stone 🔹️Class & Customized Order . • Class : Pre - registration encouraged. • Customized order : visit shop • Please use WhatsApp or Facebook messenger when you have any questions and make a booking ( We may not receive a call during teaching) • 017 449 1027 / 017 415 4047 ****** Workshop Times ******* Monday ~ Saturday 1st 11: 30 am ~ 2:00 pm 2nd 3:00 pm ~ 5:30pm ( Candle class only slot 1) #penang #korea #craft #leather #artcandle #customized #定制订单 #aromastone #candle #koreastyle #手工 #工作坊 #皮革 #皮革手作 #工藝蜡烛 #香味蜡烛 #空气清新剂 #handmade #unique #special #art #handcraft #handmade #craftclass #souvenir #doorgift #anniversary
· 下午工作忙碌的同时, 吃个点心犒劳一下自己吧!☺ ---------------------------------------------------- · · 【芋泥OREO】近日成为板娘的新宠😂 还没尝过的梦客快点来试一下! FB 👉 Dream Toast Penang 梦见吐司 地址📍All Seasons Place, 6J-1-1B, Jalan Thean Teik 11500, Ayer Itam, Pulau Pinang (After HERO Market, near parking entrance) 电话📞018-2158385 (Call/Whatsapp) #dreamtoast #梦见吐司 #梦客 #fruitsandwich #水果三明治 #strawberry #草莓 #toast #drunkenchicken #醉鸡吐司 #yam #芋泥 #芋泥奶冻 #芋泥吐司 #芋泥控 #紫薯控 #sweetpotato #hamandcheese #火腿起司 #早餐 #breakfast #Hightea #下午茶 #penangfoodie #penang #槟城美食 #槟城吐司 #槟城 #圣诞节 #Christmas
♥️💜Bibir kering takkan nak sapu vaselin setiap masa kan? . ♥️💜Takpa awak, nah pakai faraalipbutter ni, seharian bibir awak terasa lembap dan segar aja. Tak risau bibir kering atau berdarah lagi 💕 . ♥️💜Faraalipbutter ni buat bibir awak nampak segar dan cantik dengan warna dia yang mengikut warna suhu darah awak. Paling penting bibir kekal lembap sepanjang hari. . . PRICE: RM55.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛 🌟FREE COD #PENANG #KEDAH #BANGI #PERAK & #SELANGOR🚗 🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁 . . POS SELURUH MALAYSIA 🚚 . . . 🚗COD #PENANG ❤KEPALA BATAS ❤TASEK GELUGOR ❤PENAGA ❤POKOK SENA ❤TELUK AIR TAWAR ❤SG DUA ❤PERDA ❤PERMATANG PAUH ❤SEBERANG JAYA ❤BUKIT MERTAJAM ❤BUTTERWORTH ❤SIMPANG AMPAT ❤PENANG ISLAND ❤USM PENANG . . 🚗 #KEDAH ❤SUNGAI PETANI ❤ALOR SETAR ❤PENDANG ❤KULIM ❤TAMAN SELASIH ❤SUNGAI ULAR ❤LUNAS ❤PADANG SERAI ❤TIKAM BATU ❤POKOK SENA ❤BUKIT KAYU HITAM ❤UUM SINTOK . . 🚗#PERAK ❤PARIT BUNTAR ❤NIBONG TEBAL ❤IPOH ❤KUALA KANGSAR ❤KLEBANG ❤SIMPANG PULAI ❤GREENTOWN ❤SUNGAI SIPUT ❤SERI ISKANDAR ❤BATU GAJAH . 🚗#SELANGOR ❤UITM SHAH ALAM ❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM ❤SERI KEMBANGAN ❤SERDANG ❤PUTRAJAYA ❤KAJANG ❤CYBERJAYA ❤PUCHONG ❤UPM SERDANG ❤BANGI ❤KUALA LUMPUR ❤SENTUL ❤GOMBAK ❤SELAYANG . DM/Whatsapp @aqilybeauty 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃 . #FaraalipbutterCaramelMint #FaraalipbutterOrchidVanilla #FaraalipbutterCherryVelvet #faraalipbuttersquad #petalingjaya #faraalipbutterpenang #johor #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #terengganu #sabahsarawak #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #selangor
FEEDBACK TWC 1 KOTAK JER😱 - Jerawat macam ni selalunya susah nak sembuh kalau bukan dgn rawatan yg tepat, makin hari makin teruk, kering 1 plus parut tumbuh lagi 2 ketul segar2 siap nanah lagi ! aduhaiiii fenin kepala nak fikir, rasa nak pecahkan semua cermin dlm dunia sbb benci nau tengok jerawat kat muka ! jgn gitu bang ni haa ada #twc insyaAllah boleh sembuh jerawat yg x faham2 kita dah naik giler fikirkan dia. Cara twc senang sgt akan detox usus tempat segala mak nenek toxin bertapa, dah clear situ baru boleh serap collagen utk rawat kulit, but actually detox toxin tu pun dah separuh jalan rawat jerawat. 1 sachet twc sehari & rajin minum air insyaAllah dpt balik skin time baby2 dulu 😘 - 📲NAK ORDER? KLIK LINK DI BIO👆❤️ @thesuriaroses_kedah SISNURUL 0145144757 . . #thesuriaroseskedah #thesuriarosespendang #pendang #pendangkedah #pokoksena #tanahmerah #jitra #alorsetar #thesuriaroses #suriasoap #sisrosesserum #twc #tbw #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosesbodywash #whiteningcollagen #collagen #serum #terengganu #kotabharu #testimonithesuriaroses #feedbackthesuriaroses #teamroseskedah #kualalumpur #selangor #perlis #uitm #johorbahru #penang #kuantan ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
First Starbucks Signing store in Penang is now running ☕️ So much love ❤️🤟🏽#foodie #penang #malaysia
- Meleleh ayaq lioqqq takk 🤤🤤 Coklat cair berkilat Mesti Coklat Mahal 😍🤤 . . #babycrunch . . "CHOCOJAR NI PALING SEDAP PERNAH MAKAN " - Emma Kajang . . Alhamdulillah coklat tak muak memang cukup rasa 👍👍 . . AGENT DI PERLUKAN SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 . . #chocojar #chocojarviral #chocojarpenang #chocolate #chocojer #penang #MiniCrunch #cococrunch #babycrunch #babycococrunchleleh #CHOCOJARLELEH #chocoricepenang #chocojarpenang #chocolate #coklat #penang #foodporn #chocojarmurah #chocoricemurah #chocoricesedap #bubblerice #free #postage #pulaupinang #readystock #lovequotes #foodpornmalaysia #foodhuntmalaysia
J E R A W A T . . . Siapa ada masalah macam ni? 🙋‍♀️Sedih kan. Rasa kurang yakin je bila nak keluar. . Tapi sekarang dah ada ainaa skincare yang boleh atasi masalah korang tu. . Slowly but surely mesti menjadi dengan ainaa beauty. . Sekarang tengah ada promo baaic skincare. Harga jimat teruk. . Nak order? Klik link kat bio sekarang. #ainaabeauty #nsasuperstar #penang #hafizmahamad #syafiqahaina #codpenang #uitm #kedah #uum
💄K E L E B I H A N💄 ✨ Dapat membuang sel kulit mati pada bibir ✨ Menyempurnakan aliran darah pada bibir ✨ Melembapkan bibir ✨ Memulihkan masalah bibir hitam ✨ Mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah ✨ Dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah . . PRICE: RM55.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛 🌟FREE COD #PENANG #KEDAH #BANGI #PERAK & #SELANGOR🚗 🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁 . . POS SELURUH MALAYSIA 🚚 . . . 🚗COD #PENANG ❤KEPALA BATAS ❤TASEK GELUGOR ❤PENAGA ❤POKOK SENA ❤TELUK AIR TAWAR ❤SG DUA ❤PERDA ❤PERMATANG PAUH ❤SEBERANG JAYA ❤BUKIT MERTAJAM ❤BUTTERWORTH ❤SIMPANG AMPAT ❤PENANG ISLAND ❤USM PENANG . . 🚗 #KEDAH ❤SUNGAI PETANI ❤ALOR SETAR ❤PENDANG ❤KULIM ❤TAMAN SELASIH ❤SUNGAI ULAR ❤LUNAS ❤PADANG SERAI ❤TIKAM BATU ❤POKOK SENA ❤BUKIT KAYU HITAM ❤UUM SINTOK . . 🚗#PERAK ❤PARIT BUNTAR ❤NIBONG TEBAL ❤IPOH ❤KUALA KANGSAR ❤KLEBANG ❤SIMPANG PULAI ❤GREENTOWN ❤SUNGAI SIPUT ❤SERI ISKANDAR ❤BATU GAJAH . 🚗#SELANGOR ❤UITM SHAH ALAM ❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM ❤SERI KEMBANGAN ❤SERDANG ❤PUTRAJAYA ❤KAJANG ❤CYBERJAYA ❤PUCHONG ❤UPM SERDANG ❤BANGI ❤KUALA LUMPUR ❤SENTUL ❤GOMBAK ❤SELAYANG . DM/Whatsapp @aqilybeauty 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃 . #FaraalipbutterCaramelMint #FaraalipbutterOrchidVanilla #FaraalipbutterCherryVelvet #faraalipbuttersquad #petalingjaya #faraalipbutterpenang #johor #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #terengganu #sabahsarawak #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #selangor
Angkasawan dari setiap kawasan akan berlepas pada 2030 PM (8.30 Malam) Jemput ramai ramai untuk tengok Apollo Xlll berlepas. #ApolloXIII #myhhcode #SgBesi #TelukPanglimaGarang #Putrajaya #Ampang #Gombak #Puchong #Seremban #Semenyih #Sepang #Penang #ShahAlam #HipHopMalaysia #RapMelayu
Today’s Full Moon gift box! 👶 Off Pumpkin Walnut Cake, Dark Chocolate Tarts, Cranberry Oatmeal Cookies, Red Eggs and Ang Ku! So much yums in a box! 😋🤤 #penangcafe #penangdessert #penangcafehunt #penangfoodie #penang #penangfullmoongift #rootsfullmoongiftbox
🍫 Ramai Yang Ketagih dengan #Chocojarviral kami 🍫 . RM 15/ BALANG . 🎈 Harga murah 🎈 Balang besar (300gram) 🎈 Coklat banyak 🎈 Coklat premium 🎈 Tak muak 🎈 Terlalu sedap . ( boleh request toping kesukaan anda , kami akan buat ikut citarasa anda dengan harga serendah rm2 )💗💗💗💗💗💗💗 . #chocojarviral #chocoricepenang #chocojarsedap #chocojar #CHOCOLATE #chocojarpenang #fullchocolate #CHOCORICE #penang #kedah #MiniCrunch #cococrunch #babycrunch #babycococrunchleleh #CHOCOJARLELEH #chocoricepenang #chocojarpenang #chocojerr #chocojerrpenang -
Night panoramic shot of the bustling night life of Penang city, captured on the 15th November 2019. A post processed panorama, which is a stitch of a series of long exposure shots. #AlvinWong_Photography #nightlandscape #pulaupinang #l4l #city #malaysia #penang #igmg #mgig #asia #huaweip30 #huaweileica #nightlife
Panas panass🔥🔥🔥 ni kalau dapat aiskrim cherry sejuk2⛄☃️❄ keluar dari peti ais pun besttt😋🍒 . Warna ketiga Faraalipbutter💄 sempena 3 tahun Faraalipbutter💄 berada di pasaran Malaysia ialah Cherry Velvet😍 Untuk anda yang mahukan🥰😘😍 kelainan pada hari2 tertentu atau mahukan mood berani pada hari yang penting💪🏻 . . PRICE: RM55.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛 🌟FREE COD #PENANG #KEDAH #BANGI #PERAK & #SELANGOR🚗 🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁 . . POS SELURUH MALAYSIA 🚚 . . . 🚗COD #PENANG ❤KEPALA BATAS ❤TASEK GELUGOR ❤PENAGA ❤POKOK SENA ❤TELUK AIR TAWAR ❤SG DUA ❤PERDA ❤PERMATANG PAUH ❤SEBERANG JAYA ❤BUKIT MERTAJAM ❤BUTTERWORTH ❤SIMPANG AMPAT ❤PENANG ISLAND ❤USM PENANG . . 🚗 #KEDAH ❤SUNGAI PETANI ❤ALOR SETAR ❤PENDANG ❤KULIM ❤TAMAN SELASIH ❤SUNGAI ULAR ❤LUNAS ❤PADANG SERAI ❤TIKAM BATU ❤POKOK SENA ❤BUKIT KAYU HITAM ❤UUM SINTOK . . 🚗#PERAK ❤PARIT BUNTAR ❤NIBONG TEBAL ❤IPOH ❤KUALA KANGSAR ❤KLEBANG ❤SIMPANG PULAI ❤GREENTOWN ❤SUNGAI SIPUT ❤SERI ISKANDAR ❤BATU GAJAH . 🚗#SELANGOR ❤UITM SHAH ALAM ❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM ❤SERI KEMBANGAN ❤SERDANG ❤PUTRAJAYA ❤KAJANG ❤CYBERJAYA ❤PUCHONG ❤UPM SERDANG ❤BANGI ❤KUALA LUMPUR ❤SENTUL ❤GOMBAK ❤SELAYANG . DM/Whatsapp @aqilybeauty 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃 . #FaraalipbutterCaramelMint #FaraalipbutterOrchidVanilla #FaraalipbutterCherryVelvet #faraalipbuttersquad #petalingjaya #faraalipbutterpenang #johor #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #terengganu #sabahsarawak #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #selangor
Peekaboo!! Hehe, sapa yang geram tengok baby demica yang comel molek ni? Size yang mudah dibawa hnya RM5 ❤2ml ❤20 kali semburan Jom beli sekarang #Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #demicapenang #codpenang #penang #bertam #baganajam #kepalabatas #telukairtawar #tasekgelugor #babydemicawhiteninglotion
💄Faraalipbutter ni apa?💄 Ok, faraalipbutter❤ ni lipstik merawat bibir.. Boleh di jadikan lipbalm dan lip primer..😚😚😗 . Kelebihan dia?🤔🤔🤔 Faraalipbutter ni khas untuk merawat masalah bibir.. Rawat masalah bibir kering mengelupas, bibir hitam & bibir pucat lesu..😭😢 . Dan specialnya faraalipbutter ni, 24 jam boleh pakai.. TAK MENGHITAMKAN BIBIR💋💋💋 . . PRICE: RM55.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛 🌟FREE COD #PENANG #KEDAH #BANGI #PERAK & #SELANGOR🚗 🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁 . . POS SELURUH MALAYSIA 🚚 . . . 🚗COD #PENANG ❤KEPALA BATAS ❤TASEK GELUGOR ❤PENAGA ❤POKOK SENA ❤TELUK AIR TAWAR ❤SG DUA ❤PERDA ❤PERMATANG PAUH ❤SEBERANG JAYA ❤BUKIT MERTAJAM ❤BUTTERWORTH ❤SIMPANG AMPAT ❤PENANG ISLAND ❤USM PENANG . . 🚗 #KEDAH ❤SUNGAI PETANI ❤ALOR SETAR ❤PENDANG ❤KULIM ❤TAMAN SELASIH ❤SUNGAI ULAR ❤LUNAS ❤PADANG SERAI ❤TIKAM BATU ❤POKOK SENA ❤BUKIT KAYU HITAM ❤UUM SINTOK . . 🚗#PERAK ❤PARIT BUNTAR ❤NIBONG TEBAL ❤IPOH ❤KUALA KANGSAR ❤KLEBANG ❤SIMPANG PULAI ❤GREENTOWN ❤SUNGAI SIPUT ❤SERI ISKANDAR ❤BATU GAJAH . 🚗#SELANGOR ❤UITM SHAH ALAM ❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM ❤SERI KEMBANGAN ❤SERDANG ❤PUTRAJAYA ❤KAJANG ❤CYBERJAYA ❤PUCHONG ❤UPM SERDANG ❤BANGI ❤KUALA LUMPUR ❤SENTUL ❤GOMBAK ❤SELAYANG . DM/Whatsapp @aqilybeauty 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃 . #FaraalipbutterCaramelMint #FaraalipbutterOrchidVanilla #FaraalipbutterCherryVelvet #faraalipbuttersquad #petalingjaya #faraalipbutterpenang #johor #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #terengganu #sabahsarawak #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #selangor
To celebrate the opening of the 1st Signing Store in Penang's iconic Burmah Road, Starbucks is offering a BUY 1 Free 1 Frappuccino promotion proudly served by their talented Deaf Partners. Get your coupon from Page 7 of theSun's Nov 19 edition or follow the steps below to access the page on theSun's Digital Ipaper. 1. Download theSun mobile app for ANDROID: https://bit.ly/2YXoj4r or IOS: https://apple.co/2HKMg9o 2. Click on the iPaper Icon 3. Go to Page 7 of our Nov 19th Edition and 4. Present the page while ordering your drinks at the Burmah Road Starbucks outlet from 20-22 November 2019 * Terms & Conditions apply #theSundaily #SigningStorePenang #MYStarbucks #Starbucks #Penang #penangites #penanglang #malaysia #thesundaily
Tak perlu pakai foundation dh dengan demica 😍 Tapi klau nk lagi glowing boleh jee topup pkai dengan foundation mesti lg glowing #Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #demicapenang #penang #bertam #kepalabatas #baganajam #telukairtawar #tasekgelugor #feedback
📍 Penang, Malaysia ------- #penang #malaysia
1970s Vintage Film Camera Yashica MG-1 for SALE Not tested , suitable for collection & decor . MYR250 . . #artspace #teahouse #socialclub #antiques #privatedining #oldschool #retro #studio #photography #penang #tea #hidden #photographer #malaysia #georgetown #oldhouse
❤️KNITWEAR LONG SLEEVE❤️. . . WAJIB FOLLOW IG KAMI👇👇 @arrmaya_vintage @arrmaya_vintage . . K N I T W E A R C O M B O. 4 HELAI RM 30 PERCUMA 1 HELAI. ( Exclude postage ). . .🍀Random Colour 🍀Random Design 🍀Saiz sahaja boleh pilih. Please direct whatsapp for fast response. ( Link dekat bio ). . . Jangan risau kami pilih yg cantik2 utk awk ye. #knitwearmalaysia#knitwearborong#knitwearpreloved#knitweardesign#knitweardesigner#knitwearmurah#knitwear#knitwearmurah#knitwearcantik#johor#jualknitwear#melaka#penang#kelantan#kotabharu#perak#putrajaya#cyberjaya#baju#bajuonline#bajuonlinemurah#bajuonlineshop#bajuonlinetermurah
Little India at Georgetown Penang, ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #georgetownheritagewalks #penang #georgetown #traveltagged #ajiztrips #dewanderersoul #explore #ajizmalaysiantrip #travelrepost #wanderlust #globetrotter #bucketlist #passionpassport #lonelyplanet #backpacker #traveltribe #shotatsight #stayandwander #littleindiapenang #letsgosomewhere #fhotosthatspeak #doyoutravel #passportexpress #travelhotelsmiles #tripotocommunity #travelokamy #discoveringframes @traveloka/">#igtravelmates @traveloka @tripadvisor
FARAALIPBUTTER💄 pilihan ramai🤗 Bukan🙅‍♀ saja wajah😍😘🥰 & bibir berseri, tapi mengekalkan kelembapan pada bibir anda dgn bahan2👍👍👍 organik yg digunakan selamat utk dipakai bila2 masa sahaja 🥰 . ✅ sangat sesuai bagi yg mempunyai bibir kering dan mengelupas.😉😊 . . PRICE: RM55.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛 🌟FREE COD #PENANG #KEDAH #BANGI #PERAK & #SELANGOR🚗 🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁 . . POS SELURUH MALAYSIA 🚚 . . . 🚗COD #PENANG ❤KEPALA BATAS ❤TASEK GELUGOR ❤PENAGA ❤POKOK SENA ❤TELUK AIR TAWAR ❤SG DUA ❤PERDA ❤PERMATANG PAUH ❤SEBERANG JAYA ❤BUKIT MERTAJAM ❤BUTTERWORTH ❤SIMPANG AMPAT ❤PENANG ISLAND ❤USM PENANG . . 🚗 #KEDAH ❤SUNGAI PETANI ❤ALOR SETAR ❤PENDANG ❤KULIM ❤TAMAN SELASIH ❤SUNGAI ULAR ❤LUNAS ❤PADANG SERAI ❤TIKAM BATU ❤POKOK SENA ❤BUKIT KAYU HITAM ❤UUM SINTOK . . 🚗#PERAK ❤PARIT BUNTAR ❤NIBONG TEBAL ❤IPOH ❤KUALA KANGSAR ❤KLEBANG ❤SIMPANG PULAI ❤GREENTOWN ❤SUNGAI SIPUT ❤SERI ISKANDAR ❤BATU GAJAH . 🚗#SELANGOR ❤UITM SHAH ALAM ❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM ❤SERI KEMBANGAN ❤SERDANG ❤PUTRAJAYA ❤KAJANG ❤CYBERJAYA ❤PUCHONG ❤UPM SERDANG ❤BANGI ❤KUALA LUMPUR ❤SENTUL ❤GOMBAK ❤SELAYANG . DM/Whatsapp @aqilybeauty 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃 . #FaraalipbutterCaramelMint #FaraalipbutterOrchidVanilla #FaraalipbutterCherryVelvet #faraalipbuttersquad #petalingjaya #faraalipbutterpenang #johor #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #terengganu #sabahsarawak #faraalipbutter #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #selangor
Tu diaaaa tempahan mug printing sempena annual party 😊. Alhamdulillah job setel dh 45 pcs customer tempah. Hrp2 ada rezeki lg 🤗. . Sesiapa ada berminat nk tempah mug print sila whatsApp 019-444 8010 @ hubungi 04-351 1889. . #tshopprinting #ikhtisaskreatif #mugprint #cetakmug #cetakmugmurah #giftideas #specialgift #freegift #kedaicetak #anualpartygift #kedaiprinting #kedaitshirt #kedaiprint #murahmurah #onlineshopping #trustedseller #muslimproduct #supportusahawanbumiputera #authorizeddealer #penang #butterworth
Мой Малазийский трип подходит к концу ... ⠀ Даже грустно, мне в этот раз Пенанг прям понравился ... а это мой 4й или 5й раз здесь ... В паспорте уже стоит свеженькая виза и завтра в 5:00 в путь ... через Садао, точнее сАДао! Ман ( мой помогала ), сказал что лучше пересекать границу Паданг- бессар, а Ман всегда прав но у меня тикет уже куплен через Садао. Что ж, испытаем удачу ещё разок! Осталось попрощаться с Анваром, найти презент другу, и в 4:00 утра стартует мой трип домой, а там меня уже ждёт кайфушечка, моя кудрявая малышка, Миа, cute boss, и Максимка что верно ждёт меня уже несколько дней, надеюсь с ним все хорошо, мой дракончик ( я о своём байке ).#malaysia #penang #trip #backathome #misshome #missfriends #missmotobike #thailand🇹🇭 #thailand #kohsamui #kohpangan
Penang Hill Climbing #penang hill #penanghill #penang #penanghillclimb
Invite your friends for a deliciously awesome meal at Halab Penang 💯 😎 ⠀⠀ -⠀⠀ Jom ajak kawan-kawan anda ke Halab Penang dan nikmati kelazatan makanan kami 💯 😎 ⠀⠀ -⠀⠀ 邀請您的朋友在Halab Penang享用美味佳餚 💯 😎 ⠀⠀ -⠀⠀ قم بدعوة اصدقائك الى حلب بينانج واستمتع بالذ الوجبات وافضل العصائر والحلويات العربية 💯 😎 ⠀⠀ -⠀⠀ ⠀⠀ https://buff.ly/2NhzEHj⠀⠀ ⠀⠀ #Food #Halab #Malaysia #Shawarma #Penang #ِعربي #arabicFood
Appecut Max ni bukan saja laku keras di Malaysia tau uolss. Warga Singapura pun tak sabar nak cuba Appecut Max. Hari ni kita poskan Appecut Max ke Singapura menggunakan FlexiPack. Warga Brunei dan Singapore boleh juga dapatkan produk Appecut, Appecut Max, Lipocut, LadyUp dan Venocut seperti harga berikut. Harga tidak termasuk postage. Whatsapp 📲 .www.wassap.my/+60132450222 . #appecut #appecutmax #appecutfeedback #appecutmaxfeedback #appecutnerrys #terengganu #postage #appecutkasipecah #appecutmaxnerrys #appecutlovers #nakkurus #penang #ladyup #lipocut #venocut #weightloss #malaysia #brunei #perak #singapore #kelantan #putrajaya #melaka #kualalumpur #penang #selangor #kawalseleramakan #kedah
My school trip to Pulau Pinang was awesome 😍🏫✨ . . . #trip #schooltrip #penang #friends
📍New Arrival📍⁣ ⁣ 🌸Vintage Plaid Off Shoulder Slim Dress⁣ ⁣ 🌸RM89.00⁣ ⁣ 🌸SKU :HFD 8373⁣ ⁣ Fabric: Polyester⁣ ⁣ Measurement:⁣ ⁣ Dimensions (in cm):⁣ ⁣ S: Bust 84, Waist 66, Hip 86, Length 93⁣ ⁣ M: Bust 88, Waist 70, Hip 90, Length 94⁣ ⁣ L: Bust 92, Waist 74, Hip 94, Length 95⁣ ⁣ XL: Bust 96, Waist 78, Hip 98, Length 96 . HOW TO ORDER? 1. KINDLY PLS DM US THE PICTURE OR LINK OF PRODUCT 2. CONTACT US VIA : 📲 : +60 10-9611 725 📧:herfashionboutique@gmail.com 🌐:www.herfashionboutique.com . . . . . . . . . #裙子 #clothes #fashionable #look #style #styleblogger #fashionstyle #fashiondaily #fashionlover #swag #malaysiaonlineshop #sarawak #sabah #trendy #fashiongram #lookoftheday #johor #perak #penang #outfitoftheday #fashionpost #newarrival #christmascollection
Fuhh dab dab je terus flawless muka ? 😱 . Harga tengah promo rm59 normal price rm79 sahaja lagi dapat free gift dengan setiap pembelian ? 😱 . Bestt tak cushion foundation obsess cosmetics ni 👏🏻 . Dah la bau wangi macam bau icecream vanillla tau 🤤 . Lagi ada sunscreen spf 50 😎 . Cepat cepat grab gaiss sementara harga promo ni 😍 . Nak order ? Whatsapp je tasya 0179626274 ataupun tekan je link dekat bio tu tau 🎈 . #obsesscosmetics #obsesscosmeticssetiaalam #setiaalam #setiacitymall #klangparade #oneutama #makeupmalaysia #setiatauipan #temerloh #meru #kapar #serijati #shahalam #squadsyiera #elyamor #setiaecopark #penang #selangor#damansarautama #mutiaaradamansara#ikeadamansara#melaka #obsesscosmeticsthailand #obsesscosmeticsindonesia
Postage 19 Nov 2019 🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃 Terima Kasih Customer Dr Melaka dan Pontian Support kami. Semoga anda berpuashati bersama produk Dbhai. #dbh41 #johorbahru #melaka #seremban #kualalumpur #selangor #perak #penang #kedah #perlis #kelantan #terenganu #pahang #sayajualsayapakai #selamatmencuba #shampooalovera #bazaarpaknil
让发根完全🆙🆙🆙起来❗❗ #韩式无痕发根烫,适合扁塌发质,轻松让发根直立蓬松、自然无痕👍,有弹性👍,配搭烫发也能达到修饰脸型的效果👍 Business Hours 营业时间:11am - 8pm 046119077☎ 0149465975📞 #KiminoHairDesignStudio #KiminoPerm #Korea #Perm #韩式 #护理 #Care #烫发 #美发人 #Professional #Hair #Design #Penang #无痕发根烫 #不是玉米烫 #发根蓬松 可以关注➕我们❤ ↙ Facebook : bit.ly/Kimino_FB Instagram : bit.ly/Kimino_IG WhatsApp : bit.ly/了解详情 Location : bit.ly/Kimino_Waze bit.ly/Kimino_GoogleMap
Handsome sangat dah ni 😎. Memang cantik la merah ni. Bertambah cantik dengan Muc-Off Miracle Shine. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Terima kasih for your support bro!⁣⁣⁣👍🏻💪🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Kami cuba memberikan servis yang terbaik untuk anda. Kepuasan anda keutamaan kami.⁣⁣⁣⁣ Mesti puas hati!⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 𝐃𝐀𝐙 𝐁𝐢𝐤𝐞𝐰𝐚𝐬𝐡⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📍Lokasi : 𝟸𝟸, 𝘓𝘰𝘳𝘰𝘯𝘨 𝘔𝘢𝘩𝘴𝘶𝘳𝘪 𝟸, 𝘉𝘢𝘺𝘢𝘯 𝘉𝘢𝘳𝘶, 𝘗𝘦𝘯𝘢𝘯𝘨.(𝘣𝘦𝘳𝘵𝘦𝘯𝘵𝘢𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘈𝘮𝘣𝘢𝘯𝘬 𝘉𝘢𝘺𝘢𝘯 𝘉𝘢𝘳𝘶)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⏰Waktu Operasi: 𝟷𝟶.𝟹𝟶𝘢𝘮 - 𝟽.𝟹𝟶𝘱𝘮⁣⁣⁣⁣ (Ahad Tutup)⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📞Call/Whatsapp: 𝟶𝟷𝟸-𝟺𝟺𝟽𝟾𝟿𝟸𝟸⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🖥️Facebook|Instagram: 𝘋𝘢𝘻𝘣𝘪𝘬𝘦𝘸𝘢𝘴𝘩⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ********************************⁣⁣*****⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #dazbikewash #mestipuashati #bikewash #bikewashpenang #cucimoto #basuhmoto #cucirantai #mucoff #miracleshine #snowwash #chaincleaning #kapcai #bigbikes⁣⁣⁣ #viral #penang #malaysia⁣⁣⁣ #ducati #monster @ DAZ Bikewash
Jauh perjalanan luas pemandangan.🛣️🛣️🛣️ . . Nota Mampu cuti 😉 . . Kami ada sediakan macam macam pakej percutian . . 🤗🤗nak booking boleh tekan link dekat bio ya... . . #jomramai2 #penang #hatyai #thailand #singapore #malaysia #traveltosingapore #mampucuti #murah #jomramai2 #berbaloi #mampu #cuti #family #percutian #percutianmurahmalaysia #percutianmurah #percutianberkumpulan #group #grouptravel #travelcaptions
[LIKE & WIN] Be our active followers: Grab a chance to win a cash the end of Dec2019 😍 . Hanya RM55 SAHAJA utk dress printed kalini 😱 Tapiiii limited stock 🙈 Ramai kannn tgh survey utk dress ootd especially preggy mum 😛 Ni utk uolls okay ❤ . #DariyaabyPK . 🍉Price: RM55 exc postage . Postage: SEM RM9 | SS RM15 . . 🍉Material: crepe printed . . 🍉Measurements: Shoulder 15" Bust 35" Armpit 20" Armhole 15" Sleeve 20.5" Waist 24" - 36" Hip 50" Length 53" . . Notes: Colour might be different due to the lighting and diff phone resolution. . . how to order ❓❓❓ Whatsapp 💢💫0184004659💫💢 to place your order item #PKbyHC. Kindly read the caption first for price, material and measurement ✅ . ❌Strictly no reservation. First pay first served❌ . . #ootdmalaysia #dressprintedmurah #dressprinted #sayajualdress #pulautioman #pulauredang #pulaukapas #pulaulangkawi #penang #kelantan #terengganu #perak #lumut #kedah #langkawi #bajumuslimahmurah #bajumuslimah #dresscream #dresscantik #MiraFilzah #ctdk #eyrahazali #neelofa #dressmengandung #bajumengandung #dresskembang #bajumengandungmalaysia #floraldressmalaysia
Converse Dinoverse . RM140 . Size 35-39 . Free Pos . Pre-Order 10-15 Hari Waktu Bekerja Berminat??? DM/ WhatsApp 011-28661136 #sneakersdikaki #sayajualkasut #sneakersmalaysia #kasutmurah #kedaionlinemurah #johor #johorbahru #selangor #kualalumpur #penang #sabah #sarawak #melaka #perak
❤SMIGGLE MEGA SALES❤ . 📢PRICE EXCLUDE POSTAGE & PS FEES . 📢LIMITED STOCK . To purchase  Whatsapp or DM👇🏻 0139817120 . #unicorn #smigglemalaysia #smiggleps #smigglemurah #kualalumpur #selangor #melaka #johor #perak #kelantan #terengganu #pahang #penang #kedah #perlis #sabah #sarawak #brunei #cute #kids #mom #ibu #mama #backpack #schoolbag #baju #bajumurah #littletwinkies #kaison
非常专业的Team !! 也非常感谢你抽出你宝贵的时间出来拍摄❤️期待你的作品哦❤️ 还有谢谢我的化妆师,很细心的帮我完成我想要的感觉❤️棒棒哒 Cinematographer: @finale_studios MUA: @waynee_teoh #难忘的一天 #professional #team #wedding #shooting #wembley #helipad #181119 #penang
❗❗❗RESTOCK ❗❗❗RESTOCK❗❗❗ . . ❗❗❗KEDAI DAH BUKA ❗❗❗ . . NUGGET AIO . . DAPATKAN KEPERLUAN VAPE DAN POD ANDA DIKEDAI KAMI *SD WAP STORE NIBONG TEBAL PULAU PINANG* . . *SD WAP STORE* NO 12 JALAN PEKAKA 3 TAMAN PEKAKA 14300 NIBONG TEBAL PULAU PINANG . . UNTUK SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI +601156807197 +60189544630 +601111295783 . . BOLEH JUGA POSLAJU KESELURUH MALAYSIA . . #SDWAPSTORE #SDWAPSTOREPENANG #SDWAPSTOREKOTADAMANSARA #SDWAPSTOREBSC #PENANG #PULAUPINANG #KOTADAMANSARA #BANDARSERICOALFIELDS #VAPESHOP #KEDAIVAPE #KEDAIVAPEMALAYSIA #BOATUCKSAMFAMILIACOMPANY #VAPEPOD #VAPEMALAYSIA #VAPE #VAPING #VAPERS #VAPOR #VAPEON #PODDER #SALTEDITION #VAPEJUICE #KEDAIVAPEMURAH #VAPESELANGOR #VAPEPENANG #VAPESAFELIFE
Nike Air Max 90 Essential . RM170 . Size 36-45 . Free Pos . Pre-Order 10-15 Hari Waktu Bekerja Berminat??? DM/ WhatsApp 011-28661136 #sneakersdikaki #sayajualkasut #sneakersmalaysia #kasutmurah #kedaionlinemurah #johor #johorbahru #selangor #kualalumpur #penang #sabah #sarawak #melaka #perak
Penang: deffo a food paradise of Asia (and that’s saying something!) 😋🇲🇾 ⠀⠀ Had some scrummy tandoori chicken and veggie curries in the Indian quarter today (and can now hardly move I’m so full) ✨✨ 🇮🇳 ⠀⠀ Other fab areas for food we’ve found so far are: ⠀⠀ •Red Garden Food Paradise (in Chinatown 🇨🇳) - this massive indoor food court has everything you can wish for from dumplings to satay chicken to pancakes to hot pot - if you’re feeling brave you can even try frog 😬 You sit at plastic tables and there’s table service for drinks while you’re treated to a live performance of various American and Chinese hits 🎤 ⠀⠀ •Chulia street hawker stalls - evening food market that comes alive after 6pm - great for cheap eats 😋 ⠀⠀ •China House - this incredibly long building starts off as a cake shop at the front (with trust me, all the cake 🍰🍰🍰) and becomes a bar and live music venue at the back - the locals have clearly got their priorities right! ⠀⠀ Very sad to be leaving Penang tomorrow when there’s still so much food to discover - although probably just as well for my waistline! 🙈
❤SMIGGLE MEGA SALES❤ . 📢PRICE EXCLUDE POSTAGE & PS FEES . 📢LIMITED STOCK . To purchase  Whatsapp or DM👇🏻 0139817120 . #unicorn #smigglemalaysia #smiggleps #smigglemurah #kualalumpur #selangor #melaka #johor #perak #kelantan #terengganu #pahang #penang #kedah #perlis #sabah #sarawak #brunei #cute #kids #mom #ibu #mama #backpack #schoolbag #baju #bajumurah #littletwinkies #kaison
Murahhh Parahh Ini Kakak, Pesawat Bintang 5 Dong Cuma Sejutaan 😍 . . Paket Tersebut Termasuk : ✅ Pesawat Citilink PP ✅ Bagasi Kabin 7kg ✅ Bagasi Utama 10kg ✅ Pajak Bandara ✅ Semua Penerbangan Transit di Jakarta Sebentar . . Syarat & Ketentuan : ❗Periode Booking SANGAT SEBENTAR ❗Harga Tersebut per Orang ❗Tanpa Minimal Pembelian ❗Delay No Complain . . . ⚠️ PENTING!!! ⚠️ . . SETELAH PEMESANAN DIBAYARKAN, PEMESANAN TIDAK DAPAT DI BATALKAN, REFUND, UBAH NAMA PENUMPANG DAN UBAH JADWAL SERTA JAM PENERBANGAN . . Informasi Selengkapnya : 📱WhatsApp 0819-0894-1444 . . ✔ Booking = Full Payment ✔ NO Keep Tanggal, Siapa Cepat Dia Dapat! ✔ Format Tanya : - Maskapai : - Rute Berangkat - Pulang : - Tanggal Berangkat - Pulang : - Jumlah Orang : . . 📣 Pembelian Bisa Melalui Tokopedia, Shopee dan Bukalapak Dengan Sistem Cicilan Menggunakan Credit Card, AkuLaku, Kredivo atau PayLater (Link di Bio) 📣 . . ⚠️ Noted : Harga Dapat Berubah Sewaktu-Waktu Tanpa Pemberitahuan Sebelumnya ⚠️
😱 HAVE YOU SEEN THE NEW PENANG STREET ART IN MALAYSIA...?! (Here’s a tip... you might recognise them 🙋🏻‍♂️🙋🏼‍♀️)⁣⁣ ⁣⁣ Wonder how many of you will clock this... a test to see who really reads the captions and studies our posts 😏⁣⁣ ⁣⁣ For us we are always yearning to create! We had an idea of how to create something different in this iconic town within this iconic street art ⁣⁣ (Let’s just say it took a few hours of non stop trial and error in @photoshop 🙈 Sorry everyone, no easy app trickery here!)⁣⁣ ⁣⁣ Let us know your thoughts?⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣
Hi Assalamualaikum semua! Saya Sarah Agent Rumah Jamu Cosmetic area KUALA LUMPUR!!🤗 . Pada sesiapa nak dapatkan BAKIRA EKSPRESS untuk COD boleh lah DM / Whatsap saya! (Link whatsap di bio profile) . Mari cuba BAKIRA! Rasai kehebatannya! . . @bakiramalaysiahq #SiSViral #letsbloompretty #sooQueen #PaganiMalaysia #kuching #johorbahru #bruneionlineshopping #penang #shahalam #perlis #kuantan #Kedah #igmalaysia #igersmalaysia #SayaJualOnline #selangor #igshopmalaysia #terengganu #singapore #singapura #instashopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #MalaysiaOnlineShop #sarawakonlineshop
粉粉嫩嫩 气息🌸
秋冬漂落 寒叶满地