Close

#simpansebagaikenangan

𝘊𝘦𝘸𝘦𝘬 𝘺𝘢𝘯𝘨 𝘴𝘶𝘬𝘢 𝘯𝘺𝘢 𝘬𝘦 𝘮𝘢𝘭𝘭,𝘭𝘦𝘱𝘢𝘬 𝘤𝘢𝘧𝘦 𝘩𝘪𝘱𝘴𝘵𝘦𝘳,𝘭𝘦𝘱𝘢𝘬 𝘴𝘢𝘭𝘰𝘰𝘯,𝘥𝘢𝘯 𝘹 𝘴𝘶𝘬𝘢 𝘬𝘰𝘵𝘰𝘳 𝘫𝘢𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘤𝘶𝘣𝘢2 𝘮𝘦𝘯𝘥𝘢𝘬𝘪 𝘨𝘶𝘯𝘶𝘯𝘨..𝘬𝘦𝘳𝘢𝘯𝘢 𝘮𝘦𝘯𝘥𝘢𝘬𝘪 𝘪𝘵𝘶 𝘩𝘢𝘳𝘶𝘴 𝘣𝘦𝘳𝘢𝘯𝘪 𝘬𝘰𝘵𝘰𝘳... . . . 📍gunung magdalena . . . #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah#tbt#table
Terobek majlis perpisahan💞 #simpansebagaikenangan #kenanganterindah #oktober2019
𝓐𝓹𝓪𝓴𝓪𝓱 𝓶𝓮𝓷𝓾𝓷𝓰𝓰𝓾 𝓲𝓽𝓾 𝓼𝓮𝓹𝓮𝓻𝓽𝓲 𝓶𝓮𝓷𝓭𝓪𝓴𝓲 𝓰𝓾𝓷𝓾𝓷𝓰?𝓶𝓮𝓼𝓴𝓲 𝓴𝓪𝓾 𝓽𝓪𝓱𝓾 𝓻𝓪𝓼𝓪𝓷𝔂𝓪 𝓵𝓮𝓵𝓪𝓱..𝓷𝓪𝓶𝓾𝓷 𝓫𝓲𝓵𝓪 𝓼𝓪𝓶𝓹𝓪𝓲 𝓹𝓾𝓷𝓬𝓪𝓴 𝓼𝔢𝔨𝔢𝔱𝔦𝔨𝔞 𝓴𝓪𝓾 𝓵𝓾𝓹𝓪 𝓻𝓪𝓼𝓪 𝓼𝓪𝓴𝓲𝓽 𝓲𝓽𝓾..𝓫𝓪𝓱𝓴𝓪𝓷 𝓫𝓲𝓵𝓪 𝓹𝓮𝓻𝓵𝓾 𝓴𝓪𝓾 𝓲𝓷𝓰𝓲𝓷 𝓶𝓮𝓷𝓭𝓪𝓴𝓲 𝔂𝓰 𝓵𝓮𝓫𝓲𝓱 𝓮𝓴𝓼𝓽𝓻𝓲𝓶 𝓛𝓪𝓰𝓲 𝓭𝓮𝓶𝓲 𝓶𝓮𝓷𝓭𝓪𝓹𝓪𝓽𝓴𝓪𝓷 𝓹𝓾𝓷𝓬𝓪𝓴 𝔂𝓰 𝓲𝓷𝓭𝓪𝓱.... . . 📍𝓰𝓾𝓷𝓾𝓷𝓰 𝓶𝓪𝓰𝓭𝓪𝓵𝓮𝓷𝓪 . . . #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah#tbt#table
••.•´¯`•.•• 🎀 𝒮𝒶𝓎𝒶 𝓃𝒶𝒾𝓀 𝑔𝓊𝓃𝓊𝓃𝑔 𝓀𝑒𝓇𝒶𝓃𝒶 𝓈𝒶𝓎𝒶 𝓈𝑒𝒹𝒶𝓇 𝓃𝒶𝒾𝓀 𝓅𝑒𝓁𝒶𝓂𝒾𝓃𝒶𝓂 𝒷𝓊𝓉𝓊𝒽 𝓅𝒶𝓈𝒶𝓃𝑔𝒶𝓃 🤣😂 . . . 📍𝑔𝓊𝓃𝓊𝓃𝑔 𝓂𝒶𝑔𝒹𝒶𝓁𝑒𝓃𝒶 . . . 🎀 ••.•`¯´•.•• #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah#tinagat#batupayung
Pagi tdik pun cta bertemu dalam satu majlis Bersama sahabat yg terhebat tok Salim Sabian . Jazakallahu Khair ... #SimpanSebagaiKenangan
💛★ JÃ𝐍𝑔คη в𝓲ᗩ𝓻кαℕ н𝐢ĎǗ𝐏 𝕒ηᵈ卂 ๓εŇ𝓖𝓐ㄥ𝕀я ⓢ𝔢ρ𝐄г𝓽𝐢 คί𝐫, K𝒶Ř𝐄ήⒶ Ãi尺 ᵐ𝓔ŇᵍⒶㄥ𝕚Ⓡ к𝑒 ᵇάw𝓪Ⓗ, в𝔲𝐤ค𝐧 к𝒆 αŤ𝐀S... . . . 📍𝐤𝕚𝕠𝓷𝐨𝐩 山𝐚ⓉEℝFaℓᒪ 🍭♥ . . . #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah#mtet#murugturugwaterfalltrailC
𝗙𝗔𝗠𝗜𝗟𝗬💕#simpansebagaikenangan
Bersama sepupu2 kesayangan saya.. Sekitar kenduri kawen adik sepupu Amirdin dan eiya hari ni.. Macam biasa bila jumpa kami tak lepaskan peluang untuk bergambar bersama.. #sepupusebelahsuami #simpansebagaikenangan #08nov2019 #kakannelovekorangsemua
Cta haritok.. salam maulidur rasul. #SimpanSebagaiKenangan
Cta haritok.. Guru & Pelajar Sk Kalok salam maulidur rasul. #SimpanSebagaiKenangan
Alhamdulillah selesai sudah... tahniah kepada semua pemenang.. guru & wakil pelajar sk kalok.. #simpansebagaikenangan
𝕳𝖎𝖉𝖚𝖕 𝖎𝖙𝖚 𝖘𝖊𝖕𝖊𝖗𝖙𝖎 𝕬𝖎𝖗 𝖕𝖊𝖌𝖚𝖓𝖚𝖓𝖌𝖆𝖓 𝖞𝖆𝖓𝖌 𝖒𝖊𝖓𝖌𝖆𝖑𝖎𝖗 𝖐𝖊𝖑𝖆𝖚𝖙, 𝖙𝖊𝖗𝖚𝖘 𝖒𝖊𝖓𝖌𝖆𝖑𝖎𝖗 𝖜𝖆𝖑𝖆𝖚 𝖏𝖆𝖑𝖆𝖓 𝖕𝖆𝖓𝖏𝖆𝖓𝖌 𝖍𝖆𝖗𝖚𝖘 𝖉𝖎𝖑𝖆𝖑𝖚𝖎... . . . 📍𝕶𝖎𝖔𝖓𝖔𝖕 𝖜𝖆𝖙𝖊𝖗𝖋𝖆𝖑𝖑 . . . #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah#mtet#murugturugwaterfalltrailC
Dinner SMK Tunku Sulong 2019 #blackgold #simpansebagaikenangan #threeofus
Jamuan akhir tahun pelajar darjah 6 Sk Rampangi 2019#SimpanSebagaiKenangan#😊
Yᗩ Tᑌᕼᗩᑎ ᒍᗩᗪIKᗩᑎ ᕼIᗪᑌᑭ Kᑌ ᔕEᑭEᖇTI ᗩIᖇ YᗩᑎG ᗰEᑎGᗩᒪIᖇ KE ᔕᗰᑌᗩ ᗩᖇᗩᕼ YᗩᑎG ᔕᑌᗪᗩᕼ Kᗩᑌ TEᑎTᑌKᗩᑎ Tᗩᑎᑭᗩ ᖇᗩGᑌ ᗪᗩᑎ TᗩKᑌT ᗪEᑎGᗩᑎ ᗩᑭᗩ YᗩᑎG ᗩKᗩᑎ ᗩᗪᗩ ᗪI ᗪEᑭᗩᑎ ᑎᗩᑎTI. . . . 📍KIOᑎOᑭ ᗯᗩTEᖇᖴᗩᒪᒪ . . . #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah#mtet#murugturugwaterfalltrailC
𝓚𝓪𝓻𝓮𝓷𝓪 𝓪𝓲𝓻 𝓹𝓪𝓭𝓪 𝓭𝓪𝓼𝓪𝓻 𝓷𝔂𝓪 𝓶𝓮𝓷𝓰𝓪𝓵𝓲𝓻 𝓴𝓮 𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓵𝓮𝓫𝓲𝓱 𝓻𝓮𝓷𝓭𝓪𝓱, 𝓴𝓪𝓵𝓸 𝓱𝓲𝓭𝓾𝓹 𝓼𝓮𝓹𝓮𝓻𝓽𝓲 𝓪𝓲𝓻? 𝓨𝓪 𝓴𝓲𝓽𝓪 𝓶𝓮𝓷𝓾𝓳𝓾 𝓴𝓮 𝓽𝓮𝓶𝓹𝓪𝓽 𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓵𝓮𝓫𝓲𝓱 𝓻𝓮𝓷𝓭𝓪𝓱 𝓳𝓾𝓰𝓪, 𝓛𝓐𝓦𝓐𝓝 𝓐𝓡𝓤𝓢!!... . . . . 📍𝓹𝓲𝓸𝓵𝓾𝓷𝓰𝓪𝓷 𝔀𝓪𝓽𝓮𝓻𝓯𝓪𝓵𝓵 . . . #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah#mtet#murugturugwaterfalltrailC
ℍ𝕚𝕕𝕦𝕡 𝕤𝕖𝕡𝕖𝕣𝕥𝕚 𝕒𝕚𝕣 𝕙𝕦𝕛𝕒𝕟. 𝔸𝕕𝕒 𝕜𝕒𝕝𝕒 𝕜𝕚𝕥𝕒 𝕓𝕖𝕣𝕒𝕕𝕒 𝕕𝕚 𝕝𝕒𝕟𝕘𝕚𝕥, 𝕕𝕚𝕙𝕖𝕞𝕡𝕒𝕤𝕜𝕒𝕙 𝕜𝕖 𝕓𝕦𝕞𝕚 𝕝𝕒𝕝𝕦 𝕞𝕖𝕟𝕘𝕒𝕝𝕚𝕣 𝕕𝕚 𝕒𝕟𝕥𝕒𝕣𝕒 𝕤𝕖𝕝𝕠𝕜𝕒𝕟. 𝕊𝕪𝕦𝕜𝕦𝕣𝕚 𝕤𝕒𝕛𝕒 𝕒𝕡𝕒 𝕪𝕒𝕟𝕘 𝕥𝕖𝕣𝕛𝕒𝕕𝕚... . . . . 📍ℙ𝕚𝕠𝕝𝕦𝕟𝕘𝕒𝕟 𝕨𝕒𝕥𝕖𝕣𝕗𝕒𝕝𝕝 . . #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah#mtet#murugturugwaterfalltrailb
Tahniah... Angah humaira... Semoga berjaya dunia akhirat... #majlislestarikemenjadianskdwms2019 #alhamdulilah #tahniahangah #simpansebagaikenangan
𝕛ꪖꪶꪖꪀⅈ ꫝⅈᦔꪊρ ડꫀρꫀ𝕣𝕥ⅈ ꪖⅈ𝕣 ꪗꪖꪀᧁ ꪑꫀꪀᧁꪖꪶⅈ𝕣. ρꪖડ𝕥ⅈ ડꪖꪀᧁᧁꪊρ ꪑꫀꪶꫀ᭙ꪖ𝕥ⅈ ᥴꫀꪶꪖꫝ ꪗꪖꪀᧁ 𝕥ꫀ𝕣𝕜ꫀᥴⅈꪶ. 𝕜ꫀ𝕣ꪖꪀꪖ ꫝⅈᦔꪊρ ꪖᦔꪖꪶꪖꫝ ᥇ꫀ𝕣ᧁꫀ𝕣ꪖ𝕜 ᦔⅈꪖ𝕥ꪖડ ꫝꪖ𝕣ꪖρꪖꪀ ᦔꪖꪀ ꪑⅈꪑρⅈ.... . . . 📍piolungan waterfall . . #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah#mtet#murugturugwaterfalltrailb
my teamwork....😘 ini belum semua masih ramai lagi personilnya #teamginger #simpansebagaikenangan #sayangketatsendatpadat
Lawatan Amni 5 Tahun dan kawan2 pasti Al bushra ke Balai Bomba Kuala Kurau.. Seronok sangat Amni dan kawan2 dapat pakai baju uniform bomba,mewarna dan mandi air paip bomba..😘😘 Moga anak ibu dan pae terus membesar jadi anak yang solehah..aaamiin #amni5ys #pastiAlbushra #4nov2019 #simpansebagaikenangan
2nd day training with coach @reff_reffy36 & kimi @hanum_fared )& Amirul (@zuera_m ) ,#part1 #simpansebagaikenangan
W̶a̶k̶t̶u̶ ̶i̶t̶u̶ ̶s̶e̶p̶e̶r̶t̶i̶ ̶a̶i̶r̶ ̶m̶e̶n̶g̶a̶l̶i̶r̶ ̶d̶i̶ ̶s̶u̶n̶g̶a̶i̶,̶ ̶a̶n̶d̶a̶ ̶t̶i̶d̶a̶k̶ ̶b̶i̶s̶a̶ ̶m̶e̶n̶y̶e̶n̶t̶u̶h̶ ̶a̶i̶r̶ ̶y̶a̶n̶g̶ ̶s̶a̶m̶a̶ ̶u̶n̶t̶u̶k̶ ̶k̶e̶d̶u̶a̶ ̶k̶a̶l̶i̶n̶y̶a̶.̶ ̶B̶u̶a̶t̶l̶a̶h̶ ̶h̶i̶d̶u̶p̶ ̶a̶n̶d̶a̶ ̶l̶e̶b̶i̶h̶ ̶b̶e̶r̶a̶r̶t̶i̶.... . . . . 📍murug turug waterfall . . #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah#mtet#murugturugwaterfalltrailb
#simpansebagaikenangan.. semoga hubungan silaturahim & Perpaduan antara Kita kekal terjalin.. aamiin.. love u all
Happy belated bestday to myfrenz @grafabatik... Tokei batik paling pemurah ni.. Tq for mamak mee Selamat ulang tahun ke 11 utk anak ummi yg pertama... Tiada yg kedua sekiranya tanpa kehadiran dirimu @ahmxdadxb Jadilah anak yg berbakti dgn tinggi akhlakmu.. Ummi dan abi tidak minta lebih cuma iringi doa dari seorang anak yg soleh bila ummi & Abi sudah tiada nanti.. 💕 Love you till jannah #adibturn11 #ummianaklima #pejuanghartanah #simpansebagaikenangan
Ride from cabe 3 Ayer lanas to Maahad Al-Sabirin 😂 Sempena majlis persaraan teacher noriah ❤️ Mohon tag hk lain sbb x jupo ig🙏 #maahadians #simpansebagaikenangan
𝕭𝖎𝖆𝖗𝖑𝖆𝖍 𝖆𝖎𝖗 𝖒𝖊𝖓𝖌𝖆𝖑𝖎𝖗. 𝕭𝖎𝖆𝖗𝖑𝖆𝖍 𝖆𝖓𝖌𝖎𝖓 𝖒𝖊𝖓𝖉𝖎𝖓𝖌𝖎𝖓. 𝕭𝖎𝖆𝖗𝖑𝖆𝖍 𝖈𝖎𝖓𝖙𝖆 𝖉𝖎 𝖉𝖆𝖉𝖆. 𝕯𝖊𝖒𝖎𝖐𝖎𝖆𝖓𝖑𝖆𝖍 𝖍𝖎𝖉𝖚𝖕, 𝖇𝖎𝖆𝖗𝖑𝖆𝖍 𝖘𝖊𝖕𝖊𝖗𝖙𝖎 𝖞𝖆𝖓𝖌 𝖘𝖊𝖍𝖆𝖗𝖚𝖘𝖓𝖞𝖆.... . . . 📍𝖒𝖚𝖗𝖚𝖌 𝖙𝖚𝖗𝖚𝖌 𝖜𝖆𝖙𝖊𝖗𝖋𝖆𝖑𝖑 . . #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah#mtet#murugturugwaterfalltrailb
Assalamualaikum..Alhamdulillah..selesai kerja, ambik kesempatan selpie😅. Sebab nak kene ambik gambar juga, kebetulan kami pakai baju kaler sama..😄😄 #takjanjipun #mondayblues #simpansebagaikenangan 🤩🤩🤩
#kisah semalam 03/11/19# #3R Fun Run 2019# #Perlancaran Hari Habitat Sedunia Peringkat Malaysia 2019# #Hari Kitar Semula Kebangsaan 2019# #simpansebagaikenangan#
𝓚𝓲𝓽𝓪 𝓱𝓲𝓭𝓾𝓹 𝓲𝓽𝓾 𝓼𝓮𝓹𝓮𝓻𝓽𝓲 𝓪𝓵𝓲𝓻𝓪𝓷 𝓪𝓲𝓻, 𝓶𝓮𝓷𝓰𝓪𝓵𝓲𝓻 𝓼𝓮𝓼𝓾𝓪𝓲 𝓽𝓪𝓴𝓭𝓲𝓻𝓷𝔂𝓪, 𝓪𝓲𝓻 𝓶𝓮𝓷𝓰𝓪𝓵𝓲𝓻 𝓲𝓽𝓾 𝓶𝓮𝓶𝓫𝓾𝓴𝓪 𝓳𝓪𝓵𝓪𝓷 𝓫𝓪𝓰𝓲 𝓽𝓮𝓻𝓫𝓮𝓷𝓽𝓾𝓴𝓷𝔂𝓪 𝓼𝓾𝓷𝓰𝓪𝓲... . . . . 📍𝓶𝓾𝓻𝓾𝓰 𝓽𝓾𝓻𝓾𝓰 𝔀𝓪𝓽𝓮𝓻𝓯𝓪𝓵𝓵 . . #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah#mtet#murugturugwaterfalltrailb
Kisah 3.11.2019 di Majlis Konvo UKM kali 47 meraikan konvo adik bongsu @nizamsarif bergelar graduan Ijazah Sarjana Muda Perakaunan dengan Kepujian. Tersentuh hati dan terharu bila dapat sama-sama teman mak ayah masuk dalam dewan tgk adik amik scrol pagi tadi. Bila ingat balik kisah adik belajar partime selama 9 sem lalu. Dugaan last sem bln Mei 2019 masa tu awal bulan Ramadhan abah warded hospital dan dalam sama masa adik siapkan kertas projek dan presentation final semester. Semuanya berkat kesabaran dan kuat semangat adik hingga berjaya habiskan pengajian. Semoga yg baik-baik untuk adik. #kamibanggadenganadik #konvoukm2019 #ukm47 #fepukm #bilafaemenulis #simpansebagaikenangan
Orang selalu cakap klw bertiga mesti ada yg keempatnya. Jadi ini lah dia 💕 . sebab insta @ainaanjh_ dah tak boleh buka post sini jela 😇 #simpansebagaikenangan #amavengers
Ada sesuatu yg missing di sini... cer teka...😎 Tapi suka pic ni.... #simpanSebagaiKenangan
trobek wt mossy di G7... tapi kan... awt kat gunung tahan sis x jumpa pic mossy sis.. asik pic lompat je ..haduiii.. pewai bersepai kut time tu..maklum lah hari2 jalan bwk load...😝😜.. i miss olls the moment at g7.. #sisdone #gunungtahan #gunungkorbu #gunungyongelar #gununggayong #gunungchamah #gunungyongyap #gunungulusepat #simpansebagaikenangan
𝗝𝗮𝗻𝗴𝗮𝗻 𝘀𝗲𝗹𝗮𝗹𝘂 𝗺𝗲𝗺𝗶𝗹𝗶𝗵 𝗷𝗮𝗹𝗮𝗻 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝗺𝘂𝗱𝗮𝗵, 𝘀𝗲𝗽𝗲𝗿𝘁𝗶 𝗮𝗶𝗿 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝘀𝗲𝗹𝗮𝗹𝘂 𝗺𝗲𝗻𝗴𝗮𝗹𝗶𝗿 𝗸𝗲𝘁𝗲𝗺𝗽𝗮𝘁 𝗿𝗲𝗻𝗱𝗮𝗵, 𝘁𝗶𝗯𝗮-𝘁𝗶𝗯𝗮 𝗸𝗶𝘁𝗮 𝘀𝘂𝗱𝗮𝗵 𝗯𝗲𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗱𝗶 𝘁𝗲𝗺𝗽𝗮𝘁 𝗽𝗮𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗱𝗮𝘀𝗮𝗿. .. . . . . 📍𝗹𝗮𝗯𝘂𝗮𝗻 𝘄𝗮𝘁𝗲𝗿𝗳𝗮𝗹𝗹 . . #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah#mtet#murugturugwaterfalltrailb
𝔹𝕚𝕒𝕣𝕜𝕒𝕟 𝕛𝕒𝕝𝕒𝕟 𝕙𝕚𝕕𝕦𝕡 𝕜𝕚𝕥𝕒 𝕞𝕖𝕟𝕘𝕒𝕝𝕚𝕣 𝕤𝕖𝕡𝕖𝕣𝕥𝕚 𝕒𝕚𝕣, 𝕚𝕜𝕦𝕥𝕚 𝕥𝕖𝕣𝕦𝕤 𝕜𝕖𝕞𝕒𝕟𝕒 𝕒𝕣𝕦𝕤 𝕞𝕖𝕞𝕓𝕒𝕨𝕒𝕞𝕦. 𝕥𝕖𝕥𝕒𝕡 𝕥𝕖𝕟𝕒𝕟𝕘𝕜𝕒𝕟 𝕛𝕚𝕨𝕒 𝕞𝕦 𝕒𝕘𝕒𝕣 𝕓𝕖𝕣𝕘𝕦𝕟𝕒 𝕦𝕟𝕥𝕦𝕜 𝕠𝕣𝕒𝕟𝕘 𝕝𝕒𝕚𝕟... . . . . 📍𝕝𝕒𝕓𝕦𝕒𝕟 𝕨𝕒𝕥𝕖𝕣𝕗𝕒𝕝𝕝 . . #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah#mtet#murugturugwaterfalltrailb#kkcity
Hadiah ni nak simpan sini sebagai kenangan. Surprise dari Team BelloScarves untuk akak. Balik dr Melaka Ahad lepas terkejut ada parcel depan rumah. Ada skirt labuh plain dan sling bag yang cantik. Buat dropship pun ada surprise reward rupanya. Ni yang lebih teruja ni. Terima kasih kepada semua customer dan kawan² yg support beli #BlouseTakPayahGosok dr akak ya.. 😘💕. Teruskan sokongan anda ya dengan follow dan like IG bisnes baru akak @yus_butikonline . Hanya Allah saja yang mampu membalasnya... 😍💕💓 TQ. . . #simpansebagaikenangan #firstreward #agendropshipBlouseTakPayahGosok
. 𝒜 𝓌𝒶𝓉𝑒𝓇𝒻𝒶𝓁𝓁 𝒸𝒶𝓃𝓃𝑜𝓉 𝒷𝑒 𝓈𝒾𝓁𝑒𝓃𝓉,𝒿𝓊𝓈𝓉 𝒶𝓈 𝓉𝒽𝑒 𝓌𝒾𝓈𝒹𝑜𝓂,𝓌𝒽𝑒𝓃 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀,𝓉𝒽𝑒 𝓋𝑜𝒾𝒸𝑒 𝑜𝒻 𝓅𝑜𝓌𝑒𝓇 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀𝓈! . . . 📍𝓂𝒾𝓃𝒶𝓃𝓈𝓊𝓇 𝟤 𝓌𝒶𝓉𝑒𝓇𝒻𝒶𝓁 . . #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah#mtet#murugturugwaterfal
Harmoni yg nda s’berapa menjadi 🤣 #sukasuka #simpansebagaikenangan 🎤 : @_azlinarazak @zazazenda @nurulsyakeyla @abadhamzah @wawahabib Lokasi : mareeta homestay,kundasang 📹 : @maryam__kadir
Team kutu.. Baru meriah setiap x hiking geng bertukar😂..kang yg sama jer bosan plk😜 Geng ni kami jumpa dekat angsi😁 Bertemu dikutu balik 🤗 Yg penting sekepala.. 👍 #gengkutu #hakaksrihiking #wefietime📷 #kamitakramaitapikamiada #simpansebagaikenangan 📸 By: ainul
Cameron highlands with ❤️ #familydaymanrose2019 #simpansebagaikenangan
Groceries shopping. Cari barang utk family day. Alang² selit la sekali brg rumah masing². Fuhhhh sado lengan kitorang smlm haha. Yeahhh we did it 💪🏻 @noorulfatihah #latepost #simpansebagaikenangan #syukurselalu
Setahun takjumpa, dijodohkan bertemu kembali 😂 hahahaha ayattt.. 😅 Cerr hampa swipe tengok apa ada.. Hehehe 💪 #simpansebagaikenangan
Untuk emak dan ayah...selamat ulang tahun kelahiran..kami semua sayang mak dan ayah dunia akhirat...semoga emak dan ayah diberikan rezeki kesihatan yang sihat selalu dapat beribadat kepadaNYA..dipanjangkan usia dan bahagia serta ceria selalu hendaknya..aminnn #simpansebagaikenangan# #27hboktober2019#
Selamat harijadi abah .semoga abah sihat selaluu 🥳🥰 #SimpanSebagaiKenangan
Part 1 #manfaatkn cuti yg hadoo😍 #simpansebagaikenangan
Cer tadik bersama keluarga tercinta #simpansebagaikenangan
Happy birthday to me 😘 Ainme Hashim turn 21 y/o already🙊muda lgi tau mama harraz😜trima kasih allah masih beri kesempatan utk hidup di dunia ni, trma ksih mak ayah lahirkan adik n besaqkan adik..trma ksih jgk mksu sbb bsaqkan adik, jaga adik mcm anak sndri,trma ksih munirah,ikhwan lylia sbb sllu jaga harraz time kak nak deting ngan abah harraz,trma ksih kak sbb sllu dgq luahan adik hng ni slma ni dri zaman bujang smpai la jdi bni org.. Trima ksih kwan2 yg wish besday.. Love u all ❤ For my shuben, thank abang sbb sllu sbaq dgn prngai wife u ni..thank jgk buatkan semua ni.. i love u dnia akhirat💕 #21101998-21102019 #simpansebagaikenangan #terobek21102019
@ude_azfar ,@azreen_yeen81,@faristoyet Happy holiday..buat emakku,mkcikku cikjan..n sepupuku...yg sentiasa diingati selalu...😘😘jaln sakan...sampai ke keyeell da....borong ape tu..jgn Lupe oleh2 yer hahaha... #tqcikdinbwaterapikndrisponserdrtabunghaji.. #semogasemuenyebaik2saja... #jalan2carimkan... #simpansebagaikenangan #tgguhakakdatangsanataw #kemanaciknitatu?
Last pic sebelum keluar.. 2 round jer yang mampu,banyak terlepas gambar dan video kat tpt lain sbb fone off terlalu sejuk sgt sampai mati sendiri.. Ok lah dapt jugak snap banyak picture untuk disimpan sebagai kenangan.. Time ni memasing dah merengek lapar,biasa lah kan sejuk2 perut berkeroncong zapin bagai🤪 : #simpansebagaikenangan #ayeenafamily #ayeenajjcm #icity #icitysnowwalk #snowwalkicity #jjcm #kidstime #playtime #kiddostime #belijiwaanak
Pegang Ubun2 Warassskah Anda ??? Pening Dg Isi Dunia 🤦‍♀️ Gambaran Setiap Perjalanan Hidup Ada . . Senyum Tangis Sedih Bahagia Pilihan Atau Suratan Takdir . . #simpanSebagaiKenangan #SyukurSelalu
ᵀᵉʳᵘˢ ᵐᵉⁿᵍᵃˡⁱʳ ᵈᵉʳᵃˢ ᵘⁿᵗᵘᵏ ᵏᵉ ᵗᵘʲᵘᵃⁿ ʷᵃˡᵃᵘᵖᵘⁿ ᵇˡᵐ ᵐᵉⁿᵍᵉʳᵗⁱ ʳⁱⁿᵗᵃⁿᵍᵃⁿ ʸᵍ ᵃᵈᵃ..ᵈᵃⁿ ᵏᵉᵐᵇᵃˡⁱ ᵈᵍⁿ ᵇᵉⁿᵗᵘᵏ ʸᵍ ᵇᵉʳᵇᵉᶻᵃ... . . . . 📍ᵐⁱⁿᵃⁿˢᵘʳ ¹ ʷᵃᵗᵉʳᶠᵃˡˡ . . #liangmoijourney#liangmoialbum#instapic#instavibes#liangmoistory#simpansebagaikenangan#sabah#sabahbah#kkcity#tawaucity#naturelove#positivevibes#nokokito#trowback#exploresabah#igers#t#vsco#vscocam#tawau#sabahtourism#sabahinfo#liangmoi85#sabah.info#igers#liangmoikakijalan#sabahhacks#sabahtourismkor#sabahtourism#sabahtourismjpn#kkcity#kkcitybah#jelajahsabah
🌷Kisah Dia 🌷 Majlis Graduasi Ke 4 👩‍🎓 Sekolah Menengah Sains Batu Pahat #SimpanSebagaiKenangan #SEHEBAT20152019 #SPM2019 Semoga berjaya dan lulus dengan cemerlang dlm SPM 2019 nanti 🤲
24.10.2019. Sebelum ni pada tarikh ni Pahang cuti. Tapi bermula tahun ni tiada lagi cuti. . Selamat bekerja warga Pahang😅😂 #jangantanyaapadibibir #tunjukgambarberparut #simpansebagaikenangan #memori #tragedioktober